Papiiii ayseaaksoy bence evet fazla almışsın beb 9 ayı 12 kiloyla bitirdim ama tabi herkes boyle olmak zoeunda degil ama benfe 6ci aya gore kilom fazla ielri zamanda agirlasma diye yemen icmene dikkat et
ayseaaksoy Gozde_52 sütü içemiyorum muz kefir bol meyve kuruyemiş, genelde de hiç yemek seçmem dışardan yememeye dikkat ediyorum
Silaygc2110 ayseaaksoy 21. Haftadayız şuan bizde 4,5- 5 kilo aldım ve bünyem aşırı almaya müsait umarım çok almayız ama bebekler sağlıklıysa kilo bir şekilde veriliyor benim doktorum en son 12 -13 kg hamilelik boyunca normal suanlık çok değil demişti 🥰
ayseaaksoy Silaygc2110 benimde almaya da vermeye de çok müsait o yüzden aldığım gibi verebilirim diye de düşünüyorum inşallah tabii 🤩
Silaygc2110 ayseaaksoy Vermem içşn yemeden kesilmem lazım benimde bebiş emzirirken de onu yapamam maalesef 😂 en kötü diyetisyene giderim diye düşünüyorum 😂
Zeynepdgdln ayseaaksoy 60 ile hamile kaldım 19+3 2 kilo aldım. İlk hamileliğimde toplam 7 kilo almıştım
rumeyshaan ayseaaksoy 60’la hamile kaldim 82 kiloyum su an asla kiloya takilmiyorum benim ve bebegimin sagligi yerinde olsun yeter 🤰🏻