Cananpekfe 28+3 olduk bebeğim ters duruyor . Normal doğum istiyorum bu süreci yaşayan oldu mu, nasıl. İlerledi durum
Kukulikukuli12 Cananpekfe daha cok erken canım 🤣 benım kzıım 41.hafyada dogdu. 2 ay hep dogum pozisyonundaydı doguma 3 sat kala kanala girdi. Onu da mide bulantısı ile anladık zaten.
Portredekitirtil Cananpekfe Perşembe günü kontrolüm vardı 31+3 tük makat geliş dedi yani bizimki de ters ama ben zaten sezaryen olacağım
Cananpekfe Pinklove bel ağırım normale göre daha fazlaydı bandanmış meğer . İnş sağlık olsunda , teşekkür ederim
Masalada Cananpekfe benim o günden beri ters 28 haftalıklen 38 olmak üzereyim hala ters düzeleceğini sanmıyorum artık kafasını yukarda hissediyorum zaten 😁
Ebrulianne06 Masalada eyvah eyvah :) sanirm benmki de oyle olcak 36a giriyorz 1 aydr taş gibi gogus altinda duruyo başı:) peki donmeyince noluyo yine sanci suyun gelmesi vs bekleniyo mu 40 haftaya kadr
Masalada Ebrulianne06 evet aşkım doktor dedi sana gün vermicrm ilk gebeliğim diye sancın falan ne zaman gelirse😂
Masalada Ebrulianne06 hayırlısını neyse o olsun bir yandan sezeryan olmak istiyorum hemoroid problemim var tuvalete bile zor çıkıyorum afedersin
Ebrulianne06 Masalada sorma canim bende de var o. Bide vajinismus vardi ben de alttan muayene bile yaptramiyorm sezeryan dusuncesi bana da cazip geliyo aslinda ama saglikli olan neyse o olsn
Masalada Ebrulianne06 evet vajinamus bendede var iki defa çatı muayenesi oldum sesim nereye gidiyordu inanki 🤦🏻♀️
Gunesgulce Cananpekfe 35 olduk 33 de tersti şimdi ne durumda bilmiyorm meraktan ölüyorum inşallah dönmüştür bende normal doğumu çok istiyorum :(