Papatyamoms Portredekitirtil eline sağlık cok guzel ısımler ama benım ıcıme sınenlerden bırı bıtek hüma oda evet bu o dedıgım ısım degıl gıbı 😂
Papatyamoms Gumus25 Melike vefat eden halamın adı Leyla sevdiğim ama gece demek anlamı karanlık bı enerjı verıyor Gül lü isimler istemiyorum Azra’da var aılemde Resmen ben bitmişim benim haberim yok 😂😂😂
Belginylmz Papatyamoms 😍ilk biz Açelya düşündük sonra Açelya olur dedik sonra Burak bulutin şarkısında manolya şarkısını dinledim hoşuma gtti manolya karar werdik anlamı güzel geldiği için ama acelyada olabilir onuda beğeniyorum
Birbahargunu Ben yeni nesil isimleri pek sevmiyorum öneri olarak da yağan yağmuru çok sevdiğim için dümdüz Yağmur ismi diyorum sevdiğim bir isim 😄
Esmanur43 Papatyamoms Zeynep olmaz demişsiniz ama ben Zeynep Gökçe koyacağım kızımın ismini sağlıkla alalım inşAllah belki sizde beğenirsiniz Gökçe’yi 🥰
Miniminik1 veramommy ay bende çok beğeniyorum ama bir arkadaşım o yağ markası değil mi falan dedi insanlar hiç bilmiyor bu ismi 🤦
miskokulum-2758 veramommy bende aynı durumdayım Elvin Vera diyorum Vera ne diyorlar herkes kimseye begendiremedim
BirVeraAnnesi35 veramommy kızımın adı Vera🥰 duyan herkesin ilgisini çekiyor kaç kişiden bizim neden aklımıza gelmediyi çok duydum beğenmeyeni görmedim açıkçası tepkiler çok güzel 3,5 yıldır🥰
MihrimahsMom34 Sumeyra76 kızımın ismi Mihrimâh. Yüzü ay gibi güneş gibi parlak ve şahsiyeti asil. Belki isim olarak düşünürsünüz dedim 😇