Nrdntsnn Ahsen kızımın adı bende ikiciye hamileyim o da kız Hafsa hoşuma gidiyor ama kararsızım sizde düşünebilirsiniz 🤗
Papatyamoms Xname Etrafımdakı isimlere takılmasam daha kolay bulurum gibi Işıl da var ama naıf güzel bi isim gerçekten
Ebrukanik5553 Merhaba benim ilk hamileliğim kızım olcak 🥰 bizm eski ormanlı isimleri daha çok hoşumuza gidiyor kızımın adını akça koycaz inşallah
Xname Papatyamoms ya etrafta isim çok olacak tek isim olması mümkün değil birinci derece yakınlarda yoksa sorun değil bence İldem Elçin İlke Ülkü yine aklıma gelenler
Papatyamoms Xname cogusu kuzenım yada kuzenlerımın cocukları sevdıgım ısımler olanlar bana kalmayanlar yanı 😂
Papatyamoms Portredekitirtil eline sağlık cok guzel ısımler ama benım ıcıme sınenlerden bırı bıtek hüma oda evet bu o dedıgım ısım degıl gıbı 😂
Gumus25 Papatyamoms Rüya, Gülce, Gökçe, Beren, Azra, Leyla, Melike bunlar beğendiğim isimler belki hoşunuza gider 😊
Papatyamoms Gumus25 Melike vefat eden halamın adı Leyla sevdiğim ama gece demek anlamı karanlık bı enerjı verıyor Gül lü isimler istemiyorum Azra’da var aılemde Resmen ben bitmişim benim haberim yok 😂😂😂
NurFP Papatyamoms bende erkek olursa Aybars kız olursa ayperi diye düşünüyorum ayperi farklı geldi ve kulağa da hoş geliyor 🥰