Sevdahoca Çarşamba günü akşam test verdim 150 çıktı ctesi sabah test verdim 288 çıktı. Doktor biraz olumsuz konuştu canım sıkıldı ne diyorsunuz 😪
Atss0000 Sevdahoca 2 gunde bir bidaha ver canim burda duzensiz ilerleyip saglikli doguranda gordum canini skma
Symaaas Sevdahoca sıkma canını canom bazen böyle oluyor ama normali 1 gün sonra bile 2 katına çıkması
Nrfsn46 Sevdahoca canım bir doktora gitme banada doktorun biri kimyasal gebelik dedi diğer ay başka doktora gittik gebeliğim devam ediyormuş hiçbir sorun yokmuş
Sevdahoca Atss0000 ptesi bir daha gideceğim ama çok canım sıkıldı doktor hiç olumlu konuşmadı bu arada yanlış yazmışım ilk test salı 17.00 da verildi bugün için 600 lerde olmalıydı dedi
Sevdahoca Symaaas doktor bi ara acaba laboratuvar mı hatalıydı dedi birkaç kişi gittiğim hastanenin Testleri bazen yanlış yaptığını söylüyor aciller beta hcg bakıyor mu acaba
adatuna Değerler düzgün oranlı artmamış. Siz bir kere daha kan verin 2 gün arayla ama kimyasla olma ihtimali yüksek bu bilgide aklınızda bulunsun
Sevdahoca cicegim_234 48 saatte 2 kat olmalıydı dedi doktor benim tahliller arası 3.5 gün falan var canım baya sıkıldı
Sevdahoca cicegim_234 normal mi sizce benim değerlerim sizinkiler nasıldı? Doktordan geldiğimden beri çok kötüyüm ağlayıp duruyorum
cicegim_234 Sevdahoca bn adetim gecince 2 gun sonra kan verdim 13 cikti 4 gün sonra kam verdim 200 cikti sinra 400 oyle artti benm hep 2nkati artti sikma canını
Sevdahoca Hungry ptesi bi daha gel dedi doktor ptesini bekliyeyim dedim Beklemek çok stresli ama elimden bir şey gelmiyor