nefessmommm Mglsr8 iki tane almıştım bebişimin gözünü yakarsa kendi yüzümü yıkarım 🌼 teşekkür ederim bilgilendirme için
zehrazeynep şampuan vücud yağı pişik kremi mustela aldım ama pişik kremi olarak bpantol öneririm daha hızlı iyleştiriyor kızımın cildi atopikti egzamaya dönebilir demişti doktor sürekli mustelanın yağını sürdüm normale döndü cildi ıslak mendil olarak ek gıdaya kadar bebek pamuklarından kullandım bezi molfix sızma yapmıyordu bebek arabadı joie travel sistem aldım sürüşü çok rahat ve kaliteli yürüteci mama sandalyesini e bebekten aldım size tavsiye mama sandalyesinin ebatına iyi bakın int istemiştik iri çıktı mutfağım büyük değil yer kaplıyordu her seferinde katlayıp tekrar açıyordum yemek için bimden bolca zıbın almıştım ana kucağı bebek battaniyesi banyo setini aldım memnun kaldım
Sinemgb Mumu_1234 camasir deterjanini green clean sivi deterjan aldim. Bitkisel ve iceri temiz diye. Islak mendil sleepy aldim. Sampuan ve losyon henuz almadim.
Seyma03_ Ben Nivea ürünlerinden aldım pişik kremi bebek yağı ve nemlendirici losyon olarak katkısız tek ürün o olduğu için ve ablam kullandı çok beğendiği için
Minikobaby Mumu_1234 pisik kremi icin mustela kullaniyoruz gayette iyi geldi bize, camasirlar icin dalinin granul sabununu kullaniyorum ve bir de dalinin yumusaticisi ve koyu pembe kapak. Sampuan olarak ben mustela ile basladim fakat konak yapti cok sampuan degistirdim o konu bence biraz bebekten bebege fark ediyor sanirim
Atlassmomm Şampuan ecowel, deterjan unibaby yenidoğan sıvı çamaşır sabunu kullandım, diğer bakım ürünlerini mustela aldım
MucizemMart nefessmommm roxye dikkat edin aman sikayet vardaki sikayetlere bi bakin bende markette aldim okuyunca geri biraktim
Tugbainan Mumu_1234 Mumu_1234 deterjan hacı şakir granül sabun tozu olanını aldım. Pişik kremi bepanthol Şampuan dalin - jhonsons baby Islak mendil sleepy yenidoğan Temizleme pamuğu uni baby
ikibaloglanannesi Pişik kremi sudocrem Şampuan Dalin. Bebek yağı Dalin . Deterjanı Duru granül Güneş kremi procsın . Bebek bezi Jenny willy(bim). Islak mendili beyaz sabun kokulu baby turco kullanıyoruz.
EdaDeyis ayseaaksoy Mustela içeriği temiz değil diyorlardi bilginiz var mi acaba ? Yada içeriğini mi degistirdiler ?
Zeynep1080 Ebebeğin kendi bakım ürünlerinin hepsini aldım , hem organik hem fiyatları uygun, deterjanda yine ebebekten siveno aldım ,yıkayınca beğendim , o bitince ersag var onla devam edeceğim inş
Svlgnr Mumu_1234 Şampuan pişik önleyici losyon ve yağı mustela aldim. 5 yaşındaki oğluma da mustela kullanmıştım. Hiç Konak olmamisti. Bezini prima. Islak mendilini de prima aldim ama pamuk ile silmeyi düşünüyorum. Çamaşır deterjani unibaby aldim.
Svlgnr Instagramda muhendisoglu diye bir baba sayfası var oradan bütün ürünlerin içeriklerine bakabilirsiniz.