mucizemgelsin61 Hnd3535 Allah razı olsun inşallah canım çok ara vermeyi düşünmüyorum zaten en azından 6 ay 1 sene en fazla.. tabi allah kısmet eder inşallah henüz daha bitmedi kontrolüm var inşallah iyi geçer iyi haberler alırım 🙏
Dalklncebru mucizemgelsin61 ah çok üzüldüm ya Rabbim şifa versin tez zamanda tekrar nasıp etsin üzülmeyin dik durmaya çalışın bunlar hep imtihan.
Beklenenim11 Çok geçmiş olsun aynı durumu 1 yıl önce yaşadım üçüzlerimi 20. Haftada erken doğumla kaybettim sebebi rahimağzı yetmezliği Sizin anlattıklarınıza göre sizinkide rahimağzı yetmezliğine benziyor Bidahaki hamileliğinizde mutlaka serklaj olun
mucizemgelsin61 Beklenenim11 aynen canım benimde rahim ağzı yetmezliği tabi mutlaka serklaj olucam zaten peki tekrardan hamile kaldınızmı yada deniyormusunuz
mucizemgelsin61 annesinin_kelebekleri oyy canım benim ya sende çok acılar çekmişsin seninkisi baya büyükmüş yani eminim onun acısı daha büyük olur zaten allah sabır versin inşallah bir an önce hamile kalırsın Allah yaşadıklarını unuttursun sana inşallah🙏❤️
annesinin_kelebekleri mucizemgelsin61 amin inşallah canım. Allahim bekleyen herkese nasip etsin inşallah kimsenin kucağını boş bırakmasın
Beklenenim11 mucizemgelsin61 canım şuan 9 haftalık hamileyim şükürler olsun 12. Haftadan sonra serklaj yapıcaklar
mucizemgelsin61 Beklenenim11 oh çok şükür canım çok sevindim peki sizin hiç göğsünüzden ıslaklık falan geldimi hissettimizmi ben biraz tşörtümde ıslaklık gördümde biraz akmış gibi korkuttu beni biraz bu durum
Beklenenim11 mucizemgelsin61 canım doktorundan hap iste bana süt gelmemesi için hap vermişlerdi Hap vermeleri lazımdı yoksa onun ağrısı çok zormuş
mucizemgelsin61 Beklenenim11 ya bana birsürü ilaç verdi 5 kutu ama sanırım onunla alakalı bi hap yok bilmiyorumki hiçde bahsetmediler nasıl yapsam doktorada ulaşmam çok zor şöyle zor hastaneye gitmem gerekicek sen hangi hapı kullandın mesela hatırlıyomusun en azından içeriğine bakardım evet göğüslerim ağrıyor zaten
Beklenenim11 Hayır hatırlamıyorum canım doktor kendi 2 tablet vermişti öyle içmiştim eczaneye gitsen verir bence ama acele etmen lazım süt gelirse çok zor olur hemen içmen lazım onu
mucizemgelsin61 Beklenenim11 evet hala uğraşıyorum bunun için kafama göre de bişey almak istemedim önceki doktoruma yazdım gerçi sizin kullandığınız ilaç muhtemelen onu bana söyledi dostinex ama benim içim rahat değil şimdi acile gidicem işlemlerimin yapıldığı hastaneye :(
Tugceeeesss mucizemgelsin61 ahh canımm ben 19 kasımda 32 haftalık bebeğimi kaybettim ölü doğum sezeryanla alındı kocaman bir bebekti allah kimseye böyle bir acı yaşatmasın 🙏🏻hiçbir şeyi yoktu 2 gün öncesinde dra gitmiştim bebek hareketleri yoktu tekrar 2 gün sonra doktora gittim nabız alınamadı kalp atışı durdu kordon dolanması denildi bebeğin kordonunda kan pıhtısı var dedi şimdi testler filan yaptırıyorum ama çok acıııı çokkkk bana kalan sadece kıyafetleri ultrason fotoğrafları ve kendisini mezara koymadan fotoğrafı acıları