efelinamoms MinikMucizem___ ben cok memnunum basindan beri ona gidiyorum ☺️ memnun olmayanda pek yok sanırım
efelinamoms sedseda burcin hanım vermiyor malesef kagit yok diyor ama ekran fotografi cekmenize müsade ediyor
efelinamoms sedseda 25ne aldım ama insaallah calisabilir raporu verir 1 hafta var 32.haftaya o zaman suan 29.haftaya giriyoruz ☺️ sen kac haftaliksin
sedseda efelinamoms ben daha 14 haftaligim o zamana 16 olacak cinsiyet öğrenmek ve üçlü Tarama için gideceğim
efelinamoms sedseda iyi gecti burcin hanimdan en basindan beri memnundum ama riskli gebeye gectim bugun 😔 artik orada devam edeceğim sizin nasıl gecti sizde gidecektiniz bugun
MinikMucizem___ sedseda malesef o doktora gitmedim başka gün gittim başka bi doktorda ve hic memnun kalmadım
sedseda efelinamoms çok geçmiş olsun inşallah sağlıklı bir şekilde alırsınız bebeğinizi kucağınıza. Ben üçlü Tarama için gittim ve cinsiyeti öğrendik oğlumuz olacak 😊
efelinamoms sedseda çok sağolun cümlemiz inşaallah ☺️☺️ rabbim gönlünüze göre versin inşaallah burcin hanım dogru tercih digerleri oek cinsiyet söylemiyor rabbim sag saglim kucaginiza almayi nasip eder ☺️