Elfyns Kızlar Burçin hanıma giden var mı cinsiyet falan söylüyor mu pazartesi gideceğim 14+2 oluyorum söyler mi cinsiyet
Edolili Elfyns Burçin hoca mükemmel bir doktor ama cinsiyeti için en erken ve net Necati hoca söylüyor kendisi doç zaten 12+5 de erkek dedi bana direk
efelinamoms Elfyns Burcin hanım çok iyi bir doktor ilk hamileligimde neden gitmedim anlamadım ☺️ suan 2.hamileligim surekli ona gidiyorum 16.kadar tahmini söylüyor 16.haftada net olarak söylüyor cinsiyeti bebisin kilosunuda 20den sonra söylüyor ☺️
Elfyns efelinamoms kendimiz mi soruyoruz cinsiyeti görüyormusunuz falan diye yoksa kendi mi söylüyor acaba ☺️
MinikMucizem___ efelinamoms benimde 2 hafta sonra bende aldım Burçin hocaya inşallah iyi bir doktordur😊
efelinamoms MinikMucizem___ ben cok memnunum basindan beri ona gidiyorum ☺️ memnun olmayanda pek yok sanırım
efelinamoms sedseda burcin hanım vermiyor malesef kagit yok diyor ama ekran fotografi cekmenize müsade ediyor
sedseda @efelinamoms @MinikMucizem___ 25 ine mi aldınız randevu ben o güne aldım normalde hiç bulamiyordum ve kaç haftaliksiniz
efelinamoms sedseda 25ne aldım ama insaallah calisabilir raporu verir 1 hafta var 32.haftaya o zaman suan 29.haftaya giriyoruz ☺️ sen kac haftaliksin