Elzem07 Hilalina oğlum olacak bende ikisi arasında kaldım. Babamız atlası istemedi, aslana da şüpheli bakıyor 😂
Meva23 Koalammm az evvel dedimki ablamın oğlu olursa ismini Atlas Ege koyacağım ve şimdi de senin mesajı okudum😄
Aysegul_my Kız sanırım tam tahmin yapmadılar ama benimde icimden kız geçiyo aklıma ilk gelen isim hümanur oldu çokta içime siniyor ama bakalim babası farkli bişi istiyo gibi birde oğlum var oda Yusuf Buğra 😊
Yelizdurmus41 cevriye35_ benimde oğlum Kerem o zaman sana önerim olsun kızıma hamileyim ırmak olucak ismi 😂
Zeynepciik Oğlum olıcak karan da karar kıldık kızım olsaydıda meva,esilya,eslina,lena arasında kalmıştım 🥰
Kdr03 Benim oğlum olacak Allah nasip ederse sağlıkla gelsinler doğum yaklaştı zor karar verdik emir ata olacak 💙🤰
BEAUTY28 poncikkk 12 gun once oglusum dogdu. Ismini dun koydu babasi Huseyin.ama ben istememistim o ismi..neyse koyuldu artik napalim…ilk oglumdada babasi 10.gunj koydu.onida benle paylasmadan bunuda
Mucizemgeliyorrr BEAUTY28 ay size ayıp etmiş insan sorar danışır ben şimdiden tartışmaya bile başlıyorm benm istemediğim ismi nüfusa kayt edersin die evden atarm diom
Bkt-Brk Henüz belli değil cinsiyetimiz Erkek olursa Barkın Kız olursa Balgın düşünüyorum ama eşim henüz net değil cinsiyetin belli olmasını bekliyor 😅
Ahsensena Bkt-Brk yani bal kız bari koyun balgın, balgam gibi bir şey oluyor. sizin tercihiniz ama çok saçma duruyor gibi
Elifeski22 poncikkk kız olsaydı Aysel mina olacaktı.. Oğlumuz olacak Aybars efe koyacağız farklı ve hoş geldi kulağımıza.. Anlamı da çok hoşuma gitti ve az kullanılan bir isim olması da bir diğer sebep oldu..😊 Ay ve Pars kelimelerinden, ay gibi güzel, pars gibi yırtıcı.🥰
Cigdem_48 Papatyamoms ilginç ilk defa sizden duydum ama olsun ne isimler var konulan hiç problem değil 😏