Esracigdem Ozoooo şanslıyım 💕💕 doktorum zayıflıgımdan bir de bebek asırı hareketli oldugundan erken hissetmen normal dedi 🥳
Sinan35eda Ozoooo benim oğlum galiba babası varken dinleniyor babası gidince hareketleniyor eşim ormanda çalışıyor haftada 2 gün evde cuma akşamı geliyor pazar sabahı gidiyor şimdi soluma yattım baktım benim paşam heraket ediyor beni yanlız bırakmıyor galiba cuma günü çok az dün çok az hareket etti şimdi maşallah iki güne kadar gayet iyi çok şükür yarın gidince sorarım zaten doktora ❤️
Ozoooo Sinan35eda aynen canım sorarsın hareket ediyorsan sürekli Bebiş uyuyordur yada siz hareket ettiğinizden hissetmiyorsunuzdır
Sinan35eda Ozoooo aynen kilomda var oyuzden oliyordur beli ya inşallah hemen yarın olsun diye bekliyorum birde şeker yüklemesi yaptırdınız mi acaba nasıl bı durum acaba bilgi verirmisiniz acaba ya doktorum açlık tokluk şeker ölçümü yapacağız demişti ama bilmiyorum
Ozoooo Zumzugukodummuzzingillatirim neden o kadar erken öğrendin canım doğurunca anlardın hamile olduğunu 🤣🤣🤣
Ozoooo Zumzugukodummuzzingillatirim Allah sağ sağlim kucağına aldırmayı nasip etsin canım ilk Bebiş kaç aylıktı
melinda- Ozoooo ilk gebeliğimde 16. haftada çimdik şeklinde hissettim ama anlamıyordum o zamanlar, 18den sonra net hissetmeye başladım 🥰 herzaman çok hareketliydi oğlum, şimdi de öyle hiç sabit sakin durmaz 😀
KE_A Pati23 deniycem dediğinizi, hissetmek hissediyorum o duyguyu ama emin olmadığım için diğerlerinde o duyguya bir türlü giremedim 🤭