Zumzugukodummuzzingillatirim Ozoooo ilkinde 16 17 falandı sanırım, bağırsaklarımda hareket var dedim, kızımmış kdlslsld, ikincide 21.haftada dkdödççdçd
A-b123456789 Ben 16 haftalık gebeyim kaç aylık oluyor pazartesi 17 olcam halena hareket yok kan pıhtılaşması hissediyorum ama çok şükür bebegımde sıkıntı yok bıde cınsıyet belli. Olur mu
Balannebalcocuk Varla yok arası 17. Haftada hissettim bu gün 18 olmamızla birlikte bir tane çok net hareketini hissettim 🥹🥹 ilk gebeliğim
Handan-Ince Ben ilk gebeliğimde 16.cı haftada hissetmiştim, şimdi ikinciye hamileyim 12 haftalık henüz, bakalım ne zaman hissedeceğim bunda ☺
Fedaauz Nesedmrer ben de suan 21+3 deyim met birşey hissettim diyemem .. hissetmek için can atıyorum resmen hatta kafayı yiyebilirim neden hissedemiyorum diye … aynı durumu yasıyorum:(
Sinan35eda Ozoooo yarin gidicem doktora ama bilmiyorum inşallah bir sorun yoktur sizde böyle diyince içime kuşku düştü ya inşallah sıkıntı yoktur bugün hareket eder umarım dün etti ama dediğim gibi akşam üstüne doğru etmişti gündüz etmedi
Ozoooo Sinan35eda belkide hareket ediyordur siz farketmiyorsunuzdur öyle hareket etmediği zaman uzanın sol tarafınıza tatlı bişeyler yiyin içiniz rahatlar 😘
Sinan35eda Ozoooo benim oğlum galiba babası varken dinleniyor babası gidince hareketleniyor eşim ormanda çalışıyor haftada 2 gün evde cuma akşamı geliyor pazar sabahı gidiyor şimdi soluma yattım baktım benim paşam heraket ediyor beni yanlız bırakmıyor galiba cuma günü çok az dün çok az hareket etti şimdi maşallah iki güne kadar gayet iyi çok şükür yarın gidince sorarım zaten doktora ❤️