Lilininannesi Sanıyorum ki eşim bana anne bebek kolyesi alacak, ben de ona bir hediye almak istiyorum fakat karar veremedim sizin fikrinizi almak istiyorum ☺
Maviii Lilininannesi bende hediye almak istiyorum eşime, çünkü bu süreci beraber el ele aştık, Allah izin verirse.. ne alsam bilmiyorum ama kolye filanda takmaz ki ?
Merve201119 Lilininannesi ilk doğumumda ben eşime saat almıştım o da bana bilezik takmıştı Bu üçüncü doğumum olacak her defa bişey almaya gerek duymadım o da bana duymadı ilk diye almıştık birbirimize
eMineHrn3807 Lilininannesi Eşim Beğendiğim Bir bilezik Vardı onu yaptırıyor ve isimli kolye alacak allah izin verirse bende ona tesbih yaptıracam eşimin ismi kendi ismim oğlumuzun ismi olan 🌼
Yaden Esim kristale bebegimizin ultrason fotografini isletip, bebegimizin agzindan yazi yazdirmisti. Hickira hickira agladim
Yaden Bir cok secenek var , internetten siparis verebilirsin. Yasadiginiz yerde yapan baski merkezi de vardir diye tahmin ediyorum.
Lilininannesi Maviii benim gibi düşünen birini daha gördüğüm icin mutlu oldum😊 bizler anne oluyorsak onlar da baba oluyor sonuçta😉
Maviii Lilininannesi tabii ki, evet doğum yapıyoruz ama bu süreci en güzel ikimiz yaşıyoruz, anne oluyoruz, o da baba oluyor kıyamam o da heyecanlı. nasıl görmezden gelebilirim değil mi? bakalım ne hediyeler alabiliriz, umarım güzel yorumlar gelir 😊🌸
Lilininannesi Maviii umarım. Benim eşimde heyecanlı her konuda yardımcı olmaya çalışıyor sağolsun. Eşlerimizin bizi düşündüğü gibi bizde onları düşünmeliyiz😊 Allah doğumu kadınlara layık görmüş ve cenneti ayaklarımız altına sermiş şükürler olsun. Sanki doğumu kadının yapması kendi secimi kendi fedakarlığıymışçasına kocalarına hiç bir şeyi layık görmeyenleri gördükçe şaşırıyorum.
eMineHrn3807 Maviii benim aklıma o geldi çünkü tesbih bileklik ve tugralı yüzükleri çok sever benüm seçenklerm bunlar 😊
Maviii eMineHrn3807 bebeğimizin isminin baş harfleri ve eşimin isminin baş harfi olabilir değil mi ❤️❤️ bizimkide tesbihe meraklı evet 😁😁
eMineHrn3807 Maviii tabikide olabilr canım 😊😊 bence babalara yakışan hediyeler bunlar gibi geliyor ben ayrıca bi soru sormak istyrm canım müsaitsen