mommys1 kızlar sabah sabah midenizi bulandırıcam ama ben bu ilacı sabah akiam içiyorum mise bulantısı dışkı simsiyah geçiyo mu bu ilacı içtikce yoksa doğuma kadar böyle mi olacak ?
Oznurkocuk mommys1 ilacın etkisiyle öyle ilaç fazlalığı artığı için ne kadar sürede içseniz aynı olacaktır
Nesedmrer mommys1 bende aynı durumu yaşadım ve yaşıyorum zamanla o düzeliyor ama bağışıklık kazanıyor vücut zamanla ona
mommys1 Aybarssmom_ mide bulantısıda yapıyo bende iştahsızdım ilaca baslamadan önce simdi hepten iştahım gitti
Sevval0308 mommys1 evet cnm 16.haftadandir kullanıyorum 39 dayım hep böyle olcak😂 kan ilaçlarından en rahat olanı ferrum ama digerleri migde bulantısi felan çok yapiyor
Aybarssmom_ mommys1 bende de yapıyor biraz maalesef, ama bi süre kullandıktan sonra azalıyormuş etkileri birazcık sabredelim 🌼
mommys1 Sevval0308 günde 5 tane ilaç içiyorum ferrum decavit devit3 kan sulandırıcı tiroid ilacı hepsi birbirine girdi midemde alt üst oldu
Sevval0308 mommys1 d vitamini, demir ilacı, balık yağı, magnezyum, troid ilacı birde akşamları progestan içiyordum 36 dan sonra kalsiyum demir d vitamini kaldi simdilik yola bunlarla devam zaten kızım yerinde rahat :/
Gulcansekerci mommys1 belki decavit yapıyordur çünkü bende ferrum ve onu kullanıyordum ama sadece decavit bulandırıyordu miğdemi. 37 haftalığım bu zamnaa kadar kusmam bulantım hamilelikten olmadı hiç ama decavit kullandığımda 1-2 kere oldu bıraktık sonra onu başka vitamin verdi doktor
Minikbezelyetanesi mommys1 tiroid ilacını sabah aç karna için demir ilacı ferrumu gece aç karna için peşpeşe içeyin ikisininde emilimi azalıyor o şekilde bilgi vereyim dedim