38+3 um kizlar bugün dip köşe temizlik yaptım ama dinleme dinlene neyse şimdi yatağa yattım 3 tür kısa aralıklarla belimden kasığımda agri giriyor bı iki dk sürüp duruyor vajinam dolu gibi idrara sıkışık gibiyim ve kemikleri çok agriyo bel ağrım var regl gibi git gelli yoruldugum için mi acava henüz ne su ne Nisan yok 2. Gebelik ve ilki sezaryendi
Doğum sancısı mi acaba
Sulte herkesin aynı olur mu bilmem ama benim dayanilmayacak kadar şiddetli nefes alması bile zor agrilarla başlamıştı agrilardan 3 saat sonda Nişan geldi Dr gittim açıklık 3 cm demişti
Ebrusamet07 hiç yaşamadım bilmiyorum ki belkide yoruldugum için yalancı sancidir
Sulte sancılar duzenliyse ve süresi git gide kısalıyora acilde nst baktırin bence ne olur ne olmaz
Ebrusamet07 takipteyim şuanda bakalım
Sulte soğuk soğuk ter dokmede var ise dakika tut aralıkları uzunsa yalanci sancidir
Sulte aynıyız benimde belimde yanma gibi bi ağrı var sabahtan beri . Bende sıklaşmasını ve düzenli aralıklarla artmasını bekliyorum . Benimde ilki sezeryandı ve hiç sancı ve açılma olmamıştı . Bu sefer farklı sanki
Bende de oyle oluyor ama daha dogurmadim 🥲