Gzddlk BFerayeY Benimkini de hesaplar mısın canım ? Doğum tarihi 10 Aralık 1990 son adet tarihi 20 Ağustos
Agapi00 senayck peki adet tarihi 28 temmuz ama 😂 4 gün geç yumurtlama oldundan 1 ağustos gözüküyonuş onu netcem
Esra_annee emineidris_mt 26+8=34-9=25 erkek çıkıyor ama siz de kız istiyorsunuz sanırım demi inşaAllah en hayırlısını verir Mevla gönlünüze göre 🙏🏻
Esra_annee emineidris_mt pardon sizin 27+8=35-9=26 oluyor yani çift inşaAllah kızınız olur tamda istediğiniz gibi💕🙏🏻
Pszge BFerayeY neden yaşı 26 aldın canım 27 yaşında hamile kalmış geçen yıldan hesaplama yapmış olmuyor Musun
Esra_annee emineidris_mt evet okudum postunuzu 😄 Allah büyük ya inşaAllah kız olur dua edeceğim sizin için 🙏🏻😍
Pszge BFerayeY beyin yakmış gibi olucak ama 🙂şunu merak ettim ben 28 yaşında hamile kaldım ama 22.03.90 olarak baktığında yaşı 29 olarak yazıyorsun burayı anlamadım
ikramuratyanik BFerayeY Ay dogrumu hesapliyorum acaba ya 🙄 Hamilelik ayı son adet tarihimi baz alinca (22.07.18) agustos oluyo yas 21 -9 dogru yapiyorum dimiiii 🙄😅😅
BFerayeY Pszge yok sen 28 alacaksın yaşını ay ve yıl olarak tamamlamışsın ay olarak girmeseydin 27 alacaktın