Ygunver yldz95 merhaba canım bende Lüleburgazda oturuyorum 5.5aylık hamileyim medikent hastanesinde Sevgin Mert var takibimi o yapıyor,ama aynı hastanede Serpil Dorukan var o da çok iyi bir doktordur tavsiye ederim
Gkchnasli Berkos 13. Haftamda çok yüksek ihtimalle kız dedi net olarak 16. Haftamda yine kız dedi ☺️ şuan 38. Haftamdayım
Tubasade Gkchnasli bende mustafa beye gidiyorum bana da %70-80 erkek dedi ama net olması için 3 hafta sonra gel dedi bakalım değişri mi bilmiyorum ama bana baktıgıda pipi değilde gördüğü seyi testis olarak yorumladı ona göre erkek dedi değişir mi yoksa yanılır mı bilmiyorum 🙈Sizde değişmemiş ne güzel 🙈🩷
civcivsuyum yldz95 medikentte Ahmet Salih beye gidiyordum memnundum kendi kliniğini açtı ücretleri arttığı için vazgeçtim gitmekten bi kere Medikent sevgin beye gittim hiç tavsiye etmem çok ruhsuz soğuk bi adam doğru düzgün konuşmuyor bişey söylemiyor Serpil Hanımında sezaryen yanlısı olduğunu söylüyor çevremdeki herkes ben merkezden Edirne ekol Berna hanıma gidiyorum şuan normal için bekliyorum son bi kaç günüm tavsiye ederim
Berkos civcivsuyum Berna Hanım da sezeryan yanlısı bilginiz olsun :) Normal için gittim sezeryan olayım diye resmen oyunlar çevirdiler beklemek,yorulmak istemiyorlar olsun bitsin kafasındalar.. Hıı tabi sancınız olur açılmanız olur öyle ilerler o ayrı :)
civcivsuyum Berkos bu çevrede normal doğum yanlısı bi tane göremedim zaten ya benimkinin de gelesi yok hiç 40tan sonra da bekleticem normal için dedi ama gelmezse bende suni istemiyorum sanırım 🥹
Gkchnasli Tubasade tahminlerinde hep doğru çıktı bilemiyorum ☺️ sağlıklı olsunlarda başka hiç birşeyin önemi yok 🙏🏻
Melissatutar Onemother1 merhabalar armagan beye gidiyorsunuz sanirim dogumunuz oldumu dogum ucreti hakkinda bilgi verirmisiniz rica etsem.