Basakadir777 Vajinal progestan alan varmı benim doktorum vajinal almamı istedi ama kullandıktan sonra çıkıyor tekrar
aleeyllz12 Basakadir777 canım zaten ilaç alacağını alıyor gerisini atıyor idrar yolu ile de attığını fark etmişsindir
Lindam06 Basakadir777 baya ittirmeniz gerekiyor ama benim çok acıyor artık gram tırnaklarım olmadığı halde 😥 dikkatli ittirin canınızı yakmadan yanıyor sonra
Basakadir777 elifsen öyle yapmaya çalışıyorum bir kaç saat sonra lavaboya gidince idrarla çıkıyor erimiş vaziyette
AylaMete Iyice iceri itin dikkatli sekilde. Kullandiktan sonra da hemen yatın 30 40 dk. O zaman cok cikmiyor.
Sedefibrahim Basakadir777 çıkıyor derken tamamen çıkıyorsa iyice ileri ittirin akıntı gibi atıyorsa fazlasını atıyor bir problem olmaz
Bsrblr Bende 8 haftadan berı kullanıyorum 14 olduk hala devam ama ben ağızdan alıyorum doktor öyle yap dedı
Basakadir777 Bsrblr benim daha önce ikiz gebelik düşük oldu onun için bu s der ağız yolu ile almamı istemedi doktorum
Lindam06 Basakadir777 evet canım korkma dış kısmı geliyor dedi. Zaten etki ettiğini anlıyorum vücuda aşırı miyde bulantım oluyor benim😥
Lindam06 Basakadir777 evet buda var bende 😁 hiç tedirgin olma sadece can yakıyor koyarken o kadar birde ben üç kere alıyorum gunde iyice tahriş oldum