İlk gebeliğim tecrübem yok anneler 37.38 haftada mi alıyorlar bebeği ve birde hastane çantasını 34. Haftada hazırlasam çokmu geç olur şimdi 29+3 olduk tahmini doğum Ağustos sonu Eylül ilk haftası gibi denk geliyor💙🥲🤰

262223-- canım benim 38. Haftam 17 temmuzda sezeryan olcam genelde 38 39 haftada sezeryana alıyolar 30. Haftamda hazirlamıştım herşeyimi🥰

Bhryeatss bende büyük ihtimal 38 de olurum galiba cantamida hazırlayım ufaktan kalsın köşede ne olur ne olmaz

2.sezaryenim olacak Allah izin verirse Ağustos 15 de 39 haftada alicak doktor 33. Haftadayim daha bişey hazır değil duruyorum öyle

zorunlu olduğum için 40da oldum sezeryan

262223-- 38+4 oldum bugün pazartesi günü gün aldık doktorumuzdan 10 Temmuz pazartesi sezeryan olucam yani genelde 39 da alıyorlar 39 haftayı görmek istiyor çoğu doktor bebeğin sağlığı için

262223-- ben şuan 33+5 38 de alicak beni benimde ikinci sezeryanim salı günü dolabı gelecek odası geldikten sonra yıkayıp utelyp çantasını hazırlayacam 35 de hazırlamış olurum tamamen benim de Ağustos başına denk geliyor

Masalnesli sağlıkla kucağıniza alın bende 34.35 arası hazırlarım çantayı belki eksikleri var daha onları almam lazım

Omurkarakoc sağlıkla kucağıniza alın genelde 37.38 arası alınıyor galiba

Temmuz içerisinde olacak günü belli değil 30 da hazırladım hala unuttuklarım çıkıyor ekliyorum 😅