Piraye2612 ya Ne güzel Allah razı olsun dualarınız için ben de inanın çok dua ediyorum Yatıp kalkıp her zaman dua ediyorum çünkü Yer Gök dua ile ayakta size bir de şöyle söyleyeyim Gerçekten kafanızı boşaltın Çünkü ben de çok takıyordum çok ağrıma gidiyordu o kadar boş insanlar vardı ki böyle illaki soruyorlardı merak ediyorlardı yani insanların bakışı bile farklılaşıyor diye düşünüyordum ben de eşim ve Ben çocukları çok seviyorum Bizim bu durum olduktan sonra eşim çocuklardan uzaklaşmaya başladı Ben sırf üzülüyorum diye Aynı şekilde ben de öyle ama şöyle söyleyeyim Gerçekten hepsi geçiyor çünkü Rabbim bekletiyorsa güzelleştiriyor Biz de artık tüp bebek düşünüyorduk elimizde ne var ne yok satıp yalan değil bayramda bir akrabamız da aynı şekilde tüp bebekle hamile kalmıştı ondan bilgileri alıyorduk sonra bir den eşim eve geldiğimizde Hadi hazırlan dedi ben hiçbir şey anlayamamıştım Sonra valizi hazırladım nereye gideceğimizi bilmiyordum ani sonradan söyledi Çünkü İlk seçenek vardı bir ailemin Yanı Bir de tatil eşimle birlikte tatile gittik o tatil bana o kadar iyi geldi ki ovulasyon testi ile hamile kaldım ben de ve hiç umudum yoktu şu an mesela hamileyim Allah Zoruna gitmesin ama hiç kendimi hamile gibi hissetmiyorum böyle hani o kadar çok beklemişim ki onun bende olduğunu kabullenemiyor gibiyim e gerçekten eşinizle güzel vakitler geçirin kimseyi aldırış etmeyin İnsanoğlu kendi başına gelmeden hiçbir şeyi bilmez hep karşıdakinde bir hata kusur Arar Ben de aynı sizin gibiydim gerçekten yani çok zor başkasının kucağında dolu görüp de kendi kucağınızda boş görmek ama dediğim gibi bir ay böyle vücudunuzu bir dinlendirin eşinizle vakit geçirin Herkesten her şeyden uzaklaşın Yani neyi kafanızı yoruyorsa ne canınızı sıkıyorsa hep arkanıza atın bir kulağınızdan gerisini bir kulağınızdan çıksın Çünkü gerçekten öyle oluyor Ben hep diyordum Hani takmıyorum takmıyorum diye en son takmamayı bir bıraktım ve sadece bu testi de öylesine yapıyordum Çünkü Bayramdan sonra biz apar topar Ankara’ya gidecektik tüp bebek için Rabbim bir kapı Açık bırakıyor hep bizler için eşim Adak adammış Mesela ben bilmiyordum hani ne zaman Eşimin hamile olduğunu duyarsam diye adamımızı gerçekleştirdik Allah’a şükür durumları kötü olanlara dağıttık ve ben eşime dedikten sonra şükür namazı kıldık ikimiz de bunlar Gerçekten çok güzel şeyler Rabb’im inşallah sizlere de tattırır keşke daha önce tanışsaymışız Elimden geldikçe gerçekten yardımcı olurdu Ben de buradaki Arkadaşlardan ablalardan öğrendim testin yapılışını hiç bilmiyordum şimdi Allah’a şükür kesimi gördüm İnşallah içinde Salı günü çocuğumu da görürüm en kısa zamanda Rabb’im hayırlı sağlıklı Allah sevgisi peygamber aşkı yüreğinde olan bir evlat nasip eder size