Piraye2612 Allah yardımcınız olsun gerçekten çok üzüldüm Bana da hep öyle dediler Yarıdan çoğu Doktor dış gebelik düşük Birkaç güne kalmaz düşünün başlar başladığında gel kanamaların başlar diye o kadar çok korkuttular ki Titreye titreye ağladım eşim Hatta doktorlarla çok tartıştı Hani sakin bir dille söyleyebilirsiniz karşınızdaki hasta o kadar hassasken falan diye ama kendi Doktorum Allah razı olsun Gerçekten bak yani Nerede oturuyorsunuz bilmiyorum ben Uşak’a gelin geldim Yani şu anda Uşak’tayım o kadar iyi bir doktor ki Allah razı olsun hiçbir zaman bana düşer dış gebeliktir kimyasal gebeliktir değerlerin çok kötü alalım ya da düşürelim kürtaj hiçbir şey söylemedi Sadece bekleyelim görelim değerlerin yükselecektir illaki ötü düşünme İyi de düşünme Sadece normal yaşantına devam etti Hep motivasyon yaptı Hatta doktorun ve izne ayrılmıştı Ben de bu süreçte özele gitmek zorunda kaldım özele gittiğimdeki doktor Hani baktı Dedi bu bağırıyor bas bas Ben dış gebeyim diye Bundan bir umut yok dedi Ben de dedim ben kendi kendime hamile kalabildim çok doktor tüp bebeğe yönlendirdi ovülasyon testi ile kaldım Çok şükür Rabbime 3 senedir Hatta 4 senemize gireceğiz uğraşıyorum dedim Bunu denemen çabalaman güzel bir şey ama sonuçların böyleyse kötü dedi ta ki ultrason cihazını Karnıma koyana kadar Karnıma koydu ve ben direkt Gördüm keseyi kendi de çok şaşırdı böyle donup kaldı hatta dedi Hayırlı olsun yani kesen görünüyor diye gerçekten Allah ne evlat acısı versin Ne evlat hasreti versin sakın Pes etmeyin Rabbim hep bizlerle Eğer olur da tekrardan düşünürseniz bu ay da deneyin sakın bırakmayın gerçekten Rabbim bekletiyorsa güzelleştiriyor Ha şu anda riskli begemiyim Evet öyleyim Sadece yemeğe kalkıyorum ve tuvalete kalkıyorum duşumu ve ne işimi aldırıyor ani hareketler yapmıyorum Allah razı olsun kayınvalidemgil bakıyor ailem uzakta olduğundan dolayı Sakın o modunuzu tüketmeyin gerçekten Buradaki sayfadaki arkadaşlar bile Tabii bu değerlere göre onlar bile sağlıksızdır diye Hani doktoruma da böyle kızmışlar da nasıl bekletiyor falan diye Tabii tam bilemediğimizden Ama çok şükür şu anda Allah nasip kısmet ederse inşallah keseyi de görmeyi nasip etsin Rabbim tez zamanda sizlere de versin istediğiniz zaman ulaşabilirsiniz buradan ya da Instagram adresimi de verebilirim gönlünüzü rahat tutun her zaman