1melekannesi3858 Burnumageliyoduslkmsn ay canım.ben9m.neler yaşamışsın ama bebeğin şuan yanında unuttun hersey9 Rabbım bida ayrılık vermesin sağlıklı sıhhatli uzun ömürleri olsun inşallah anali babalı büyüsün
Deletedmom_116 Burnumageliyoduslkmsn hikayemizin bazı yerler çok benziyo aşkoo . Neyse aman Hatırlamak istemiyorum dicektim ama unutamadım ki 😶Neyse ne Çok bekledik beraber meva kuşu da benim inatciyida Bekleye bekleye kök saldık resmen Ama degdimi hemde nasıl.hala inanamıyorum benden çıktığına oğlumun😬😂Bakıyorum bakıyorum hala bakiyorum ama yok inanamiyorum . Allah im kötü günlerini göstermesin Çok sinandikk artık sevincleriyle sinanalimm sevinelim mutlu olalım … ♥️♥️♥️
Babyakca2891 Burnumageliyoduslkmsn sezaryen istiyordum neden istediğimi bir kere daha hatırladım neyse geçmiş gitmiş allah sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin analı babalı inşallah 🤲😇
usenmedimyaptimbirvelet Deletedmom_116 ben az sancı çektim 4.30 ta başladı 8.30ta doğdu sadece sonlara doğru dayanamadım bağırmaya başladım canım çok acıyordu doğduktan sonra rahatladığıma o kadar acı çektğime ağlamıştım ama çataldaykende yarı baygın haldeydim ayy yazarken bile ürperdim çatal benim için travma
Deletedmom_116 1melekannesi3858 bende yaşadım çok benzerini yogun bakım vs dahil Hep gözümün önünde şükür cocuklarimiz kucağımıza ama Sanırım bu tramwalar bu mutluluğumuzu engel bı daha istemycez gibi 😬
usenmedimyaptimbirvelet Mrsfly maalesef o anki can haliyle bir şey diyemiyorsun bana hemşire kızıyordu bi ara ama umrumda değildi yerlerde sürünüyordum dnnddb doğumdan sonra dank etti keşke bi şey deseydim diyorum
Deletedmom_116 beyzacmvrc ya ben 20ye eni girdim 😂👀Bı ay geçmeden doğurdum yirmimden ahhg Elifle ikiziz sanırım yada Uzaktaki Kaderdasim falan👀😂😂😂
Deletedmom_116 usenmedimyaptimbirvelet ben çıkmadım ona yatakta doğurdum 😂Ama her anı Değişik beş cm açıklıkla dogumhaneye gülerek gittim Herkes şaşırdı amaa gel Gorki ölümden döndüm 👀👀
1melekannesi3858 Deletedmom_116 inşallah bende hayırlısı ile kucağıma alırım.bebegimi vaktinde zamanında
Rabia_91 Bunları yapan özel hastane olamaz demi 🙄 Allah bağışlasın sağlıklı uzun ömürleri olsun inşallah 🙏
Esra_Omer_21 Burnumageliyoduslkmsn bi solukta okudum maşaAllah Allah ewladini sana bağışlasın saglikla büyütmek nasip etsin canım 😍
Hazalaskin Burnumageliyoduslkmsn ayyy tüylerim diken diken oldu allahim ben su gibi bir doğum yaşadım da zorlananlari okuyunca duyunca içim cız ediyor. Bide 21 yaşında ve tesettürlü olman şokunu yaşadım 🤣 ben seni baldırı çıplak falan biri sanıyodum. Profil resmin böyle düşünmeme sebep oldu galiba 🤣 benim doğum yapacak herkese tavsiyem onu yap bunu yaptan önce gerekirse borç bul özele git oluyor 🙏 doğum tramva olmasın mutlulukla hatırlanacak bı anı olsun 💜 mevayi öp 🥰 seni çok merak ettim kız nasıl birisi olduğunu fiziki olarak 🫶
Deletedmom_85 Burnumageliyoduslkmsn tekrardan geçmişler olsun geçmişler olsun balım. Gözümü bir.tik korkutmadin değil 🤣 neyse başa gelen çekilir napalm.jsjs meva kuşu öp bol bol anneyi üzmesin ısırırım yoksa onun kollarını 💞
sevaldqn1 Burnumageliyoduslkmsn bir happy mom ailesi olarak beklediğimize değdi onu der onu bilirim sağlıkla uyusun küçük meleğimiz darısı bizlere inşallah sağlıkla 🌸❤️
Gezgin1Anne Ya valla bir gözümü korkuttun ben kendimi hazır hissediyordum epidural falan hallederim inşallah diyordum. Devlette falan mı doğurdun, hiç epidural vs dememişsin suni dememişsin uzun sürmüş falan valla okurken bir gerildim 😀
Biranneikibebek_ Burnumageliyoduslkmsn gözlerim doldu okurken ahhh kızların hamileliği de doğumu da çok zor oluyor bence kendi kızımı anımsadım zıplamalarım sancı geldikçe benim de bir mevam var 4 yaşında ve şimdi asla doğurmam bir daha diyen ben 12 haftalık bir muştu ile selam ederim❤️😀