Sabahından başlıyorum hassaslar okumasın lütfen kimseyi korkutmak istemem herkesin farklı bünyesi ama benim travmam bugün 1 aylık olduk ❣️ sabah kalktım zaten buranında verdiği gazla hastaneye gidecektim 41+2 de suni isticektim bı baktım nişanım gelmiş pembe sıvı neyse nst girdim sancı var birden aşırı tuvaletim geldi bir baktım koca koca parçalar neyse hemşireyi tuvalete çağırdım bakın diye ne diye böyle bir rezillik yaptıysam sjsjsjsjsj neyseki ikinci çocuğu düşünmüyorum bir süre() bidaha nerde karşılascam o hemşireyle neyse eve git seviş yiyis gezis eşyalarını al gel akşama açılma sancı olmazsa suni vercem dedi tabi bende bir coşku koştum eve kahvaltı kuruyorum falan sancılar şiddetlendi baya kayınvalidem geleyim diyor yok görümcem geleyim yok anneme bile gelme dedim iyiki kimseyi eve almadimm çünkü sancım tutunca at gibi tepiniyordum ve beni çok rahatlatıyordu kosturuyordum koltukların üstünde kacimiz kaynanasınin yanında yaparki bunu yada kaçınız yaparsiniz 😁 ve kocamı da işe yolladım o esnada git dedim 12 den önce doğmaz ztn 12 de direk yanıma gelirsin dedim neyse saat 7 oldu görümcem hadi gidek diyor hayır annen gelsin kv yani öyle gideriz dedim kapattım teli 6. Sn pat sesi peşine şırıl şırıl akan suyum banyoya zor ytestim Halı batacaktı .hemde kızımın boklu amniyon suyuyla mal gibi telaş yaptım hemen kaynım görümcem koştuk hastaneye kaynım 3 çocuğu var ama ilk defa amca olacak küfür ede ede ulaştık. Neys 3 cm açılmam var düzenli sancılar var ama ilerlemiyor ikiniyorum nst bağlanıyorum nst de bile duramıyorum çok zorlanıyorum herşeyde buraya kadar dayanilmayacak bişey yok ebeler sürekli daha var daha var deyip durdular bende hemen geçer sanıyorum neyse saat 9 oldu acilma 5 cm kocam duramamis 3 saat daha koşmuş gelmiş hemsireler kocanin yanına git gör acilmann 7 8 cm olsun gel dedi hastane önlüğü var üstümde o halde kocamın yanına gittim ebeler biliyordu tesettürlü olduğumu kapıları.acmicaklardi doğuran çıktı bir ben kaldım zaten neyse eşim gitti diğer tarafa sancım çok arttı artık dayanamadım 🥴 bagirmalar inlemeler başladı nst bağlıyorlar put gibi durmami bekliyorlar 3 4 kere bağladılar ve ağrıdan dayanamıyordumhep kendim çözüp ayağa kalktım yerimde duramiyordum ebeler yatisa geçti 2 kişi uyanık oda biri temizlik personeli biri ebe yardımcısı çağırıyorum da gelmemeye başladılar orda zaten film koptu bir ebe daha geldi yanıma kızdı yardımcı olmuyorsun uyumsuzsun dedi gece 12 oldu 5 kere duşa girdim suyum zaten hala gidiyordu eşim 1 paket hasta bezi getirdi takılı tutamıyorum sancidan yok böyle ağrı yere çömelip kafamı yere vuruyorum o derece hep duşa giriyorum yere serip üstünde ikinmaya başladım artık o an ne yaptığınızı ne haldeyimi düşünmüyorsunuz kızlar şuan hatırladığım kadarıyla Dabbe serisinde terse dönüp kemikleri kırılan kadına dönmüştüm yerde pilates topunu deldim havası söndü ,😁😁😁😁 mat verdiler matı bir kenara bırakıp yerde süründüm bildiğiniz sürünmek comeliyorum her bulduğum yerde açılmam 7 den ilerlemiyor ama başka bişey dedi bir terim kullandı o gayet iyi dedi. Çok kötüydü 6. Duşa girişimde ebeler gelip artık çıkmam gerektiğini bişey olduğunda bana orada müdahale edemeyeceklerini söylediler duşta bir rahatliyordum başka herşey yalan bence gerçi bende yaramadı diyim hatta duşta suyun altında uyuyakaldim mest düştüm çok kötüydüm anlatamam o ağrıyı size her bulduğum fırsatta uyumaya çalıştım 1 dk bile olsa dinlenme gibi oldu don oyunu oynar gibiydik sancı hafifledigi pozisyonda öylece bekliyorum odanın içinde kosturiyorum çocuk gibi neyse ebeler yine usustu başıma açtım bacakları yana alın artık dedim baktılar 8 olmuş saat 2 yemek ye çok gucsuzsun dediler ama ne yesem kusuyordum browni intense manyağıyim tek isirikta kusup saglam yeride çöpe fırlattım su disinda yiyip icemedim çok güçsüz düştüm gerçekten sağlam yemek yedim evde ama çok kötüydü kustum baya lahmacun mu döner mi diye düşünüyodum sonra dedimki 8 cmsin 1 saat daha zorlan sonra kızını karşına koy otur zıkkımlan Elif şimdi lahmacunun sırası mı dedim yok vazgeçtim yemicem yemek dedim 6. Şişe suyum geldi onuda içtim ama Felaket kötüydüm sanci vurdukça Allah’ım öleyim nolur kızımı doğurup öleyim diyorum öyle kötüydü Mehmet nah sana bir daha çocuk dogururum sen daha çok beklersin diye bağırıyorum ne kadar salagim ben daha 21 yaşındayım ne bebeği ne çocuğu kendine baktın bebek kaldi diye ağlıyorum 😂😂😂1 ebe geldi. Bakmaya anamı ağlattı gelmiyorr dedi bağırmak sana gfayda vermez herkes doğum yapıyor dedi o an bana çok iyi davranan biri olsada umrumda olmazdı o kadında umrumda olmadı evden aylardır öyle planlamamistim çok sakin kalıp yonetecektim süreci. Ama o an öyle olmuyormuş. kul yazıp kader gülüyormus. Bosuna plan yapmayın ha şu son 99 son 10 yok 39 hafta yok36 hafta inanmayin onlara dogmuyorlar biz plan yapiyoruz gerçekleştiren Allah ne zamansa zamanı o zaman geliyorlar su doğumda her acıyı atlattım hepsini unuturum belki ama yerde yardım edin diye yalvarmalarimi Allah’ım nolur öleyim diye dua edişimi asla unutmayacağım.Herkesi aşırı uğraştırdım seyime girmeyen parmak el kol kalmadı , bı zamandan sonra bebegide unutuyorsunuz bu arada çıksın ne varsa diyorsunuz . Tek ben varım benden başka kimse yok koca doğumhane de ebeler uykuda tam görev degisim saati benim sevdiğim karı uykuda onu bekliyorum ki o dogurtsun artık kaka yapma isteği geldi bana diyorlar ki sıc biz temizleriz t tuvalete gitme artık eşim hasta bezi aldı en büyüklerden yere serip serip üstünde gezine gezine tuvalet kan nişan herşeyi yaptım ebeleri çok bezdirdigim için gel dedigimde hemen gelmedi doğum yaptıran kadın. kızımın kafasında o an sefalhematom oluştu kan dolu bariyer kafatasıyla deri arasında çok zorlandı kafası neyse ebeye bağırdım kafasıni hissediyorum diye geldiler baktılar Bebek çok yakında kesiler atıldı canlı canlı çatala aldılar beni 2 ebe dirsekle karnımin üstünden bastırdı o ağrı 1 2 hafta geçmedi bu arada bir ebe alltanbakiyor temizlik personeli hadi kızım yaparsın diyor en iyi becerdigim kısım ıkınma kısmı 15 sn belki daha fazla ikiniyordum nefesim tükenince rahatlama hissini yasamadan bebegede yaşatmadan tekrar nefes 5 6 sert ikinmada tık doğdu güneşim 😍☀️ göğsüme koydular ağzı yüzü küçücük dedim senin ağzını yerim yavrum onu öyle görünce bende çok güzel deyip ağlamaya başladım ama sarilamadim kolumda derman yok çünkü bebeği kontroller için alalım dediler almayın gidin böyle kalalım dikmeyin beni başbaşa bırakın dedim ebe gülmeye başladı manyak manyak konuşma dedi😂😂 neyse bebek geldi benim plesentami eşi falan çekiyorlar oraları net hatırlamıyorum çok zorlanmadım zorlansam hatirlardim ama o bebegi çıkardıkları gibi içim bomboş organlarim içerde halay çekti resmen bomboş karnım ve o boşluk hisside rahat ama kötüde bir his şimdiden mevosun tekmelerini özledim ❣️ neyse dikiş bitti karşıma bebeğimi koydular kendim kalkıp giyindim biseyler yedim emzirtmek için geldiler kızım hemen emdi serum falan takıldı son kez kontrol için dikislerime baktılar ve içeride pihtilar kalmış aha dedim sçtk bir daha çözdüler bir daha diktiler ölüm gibiydi resmen 5 buçukta servise odamıza çıktık babamizla öpüştük koklastik sancılarım çok kötüydü 2. Çocuğu düşünmüyorum yada coook cooook sonra düşünüyorum sancı esnasında az hafiflesede uyuyup dinlensem diyordum kızımla odadayken onu izledim o gün hiç uyumadim ama hiç ertesi gün taburcu olacaktık neyse ertesi gün kızıma sarılıp uyudum yanıma aldimm onu anneme hiç baktirtmadim herşeyiyle bennilgilendim annemde yol geldi uyudu biraz orada bende kızımla ilgilendim gece 5 TE beni uyandırmaya geldiler bebeği al gel dediler kan aldılar o saatte kızımdan anlamm veremedim niye olduğuna ertesi gün elimde telefon doktorları bekliyorum taburcusunuz demeleri icin doktor geldi taburcusun bebek yoğun bakıma dedi şoka girdim konuşamadım nefes alamadım eşimi arayıp gel dedimkapattim anladı sesimden neyse oralari geçiyorum gerçekten çok zordu yoğun bakım için kendi ellerimle götürüp yoğun bakıma vermek ihtiyaç listesini verdiler zibilyon tane kağıt imzaladim emzirmelerin çoğuna katıldım hep ayaktaydim hiç dinlenemedim hiç lohusa yatağım olmadı bebek yok yanımda bende hep hastanedeydim diye annemide gönderdim kızım şuan yanımda uyuyor ama o yoğun bakımdaki bakışları asla unutamıyorum güzel yavrum benim prenses kızım eve getirince de heyecandan uyumadım hala yorgunum bugün 1 aylık oldu kızım fakat hala doğum yorgunluğu geçmedi bir tek canı sağolsun da annesine ne olursa olsun seni çok seviyorum biricik kızım ilk göz ağrım kendimden sakindigim 😍❣️😍❣️😍 yazım yanlislariyla dolu çünkü minnoş kucağımda ozenemedim pek ❣️😍❣️😍 okuduğunuz için teşekkür ederim 🌸🌸🌸
unutmadan burda bana desteğini esirgemeyen duasında unutmayan tecrübesiyle fikir öneri sunan herkese teşekkür ederim bu doğumu tüm Happy mom olarak yaptık😂 yoksa geleceği yoktu bu kızın şaka bir yana iyiki varsınız 😂😂
Tagglari ekleyelim
#happymomdanmezunoldum
#mevam
#burnumageliyoduslkmsndogurdu yeni nickim olacak moderatörler ne zaman değişim postu gelecek😂😂