Adnuf59 Hafta benim de 26mm çıktı artık yemek ve tuvalet dışında kalkma yat dedi İkiz gebelik ayrıca ciğer geliştirici yaptı önlem olarak. Fakat ben de iki gündür kasık ağrısı da var ayağa kalkınca korkuyorum.
bluefish Adnuf59 Doktorum bana hiç yat, temel ihtiyaçlar dışında kalkma etme vs demedi. 20 mm düşmesini risk olarak algılamadı. Ben de sıkıntılı olduğunu buralardan okuduğum için endişelendim korktum. Rabbim bebeklerimizi sağ salim zamanında kucağımıza almayı nasip etsin.
Minis122 bluefish benimde erken dogum riskim var 33+5 falan adalat basladim bende. Progestanla birlikte ama rahim agzi uzunlugum 3 kusurdu yumusama vardi sadece adalt bana cok fena yan etki yapti ben biraktim kullanmayi suan hic bisi kullanmiyorum 35+6 haftaligim pazartesi gidecegim kontrole. Suyum fazla oldugu icin erken gelmek istiyor ama acilmam olmadigi icin sanciyi kesemesekte durdurduk sukur atres yapmayin bolca yatin djnlenin ben surekli yatiyorum
bluefish Minis122 Bende adalat kullanıyordum dünden beri de progestana başladım. Uzar rahim ağzım diye tahmin ediyorum. Ufak tefek ev işleri dışında pek işle uğraşmıyorum zaten yatıyorum genelde. Sizin 35 haftalık olmuş bile Allahın izniyle doğum olsa bile sıkıntı olmaz inşallah ama tabi duamız vaktinde gelmesi 🤲🏻💖
Minis122 bluefish 33 haftadan beri ugrasiyoruz canm bizde sukur 36 gorduk bolca dinlen ev islerini bile gerekmedikce yapma senin ve beneginin sagligindan onemli degil adalat sende yan etki yaptimi bas agrisi. Halsizlik uykus hali carpinti gini bunlari bende yapti bende icmedim kalp damari gemisletiyormus adalat ins senin miniginde 35 lere kadarda olsa bekler
bluefish Minis122 Baş ağrısı yaptı ama geçti canım alıştım. Tabi önemli değil, yat yat sıkıldığım zaman kalkıp yapıyorum 😀 Yatmaktan iyice şiştim, kilo alımım hızlandı ama ne yapayım evladım sağlıklarla zamanında gelsin de… Amin canım inşallah 🤲🏻💖
Minis122 bluefish benimm gecmedi hic bas agrim bende biraktim. Benimde anyi yatmaktan sistim yan kalcalarim agriyor yan yatmaktan 8 gun hastamede yattim 12 lt serum aldim
bluefish Minis122 Çok geçmiş olsun canım. Her şey evlatlarımız için. Ben sadece 1 gün kaldım hastahanede. İnşallah bir dahaki gidişimiz vakitli doğumumuz için olur 💖
Minis122 bluefish inss cnm. Ben 8 gunde 4 hastane gezdim yatislarda 10 gundur falan evdeyim sukur ama cok kasilmalarim.var hayirlisi ile pqzartrsi belli olacak ins senin minnos bekler zamanini