tubimom Gizemmiray35 Ağustos kaç benimde aynı. Biz eşimde hep kız bekledik tabi erken oldu diye uzulmedik sağlıklı olsunda ama eşim hep kız bir baska der bencede öyle Allah hayırlı evlat etsin hepsini
Gizemmiray35 tubimom amin Allah hayırlı evlat etsin hepsini inşallah Daha gün vermedi doktorum bu ay belki belli olur
tubimom Gizemmiray35 benim.normal doğum ilki öyleydi sunan bundada bir engel görünmüyor yani ne zaman gelirse 🙂 keşke günle olsa böyle daha stresli
Gizemmiray35 tubimom hayırlısı olsun inşallah Allah sağlıkla kolaylıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize
Selcennnn tubimom birkaç gündür hareketsiz korkutuyor ama olsun 😂vajina bölgemde aşırı derecede ağrı var yürürken bile zorluyor artık beni 😢 hareketlerini de vajinada hissediyorum sizler de de oluyor mu yoksa benim ki mi böyle 🥲
tubimom Selcennnn benim kızım hep öyleydi yuruyemiyordum bunda daha öyle çok yaşamadım onu ama kızım aşağıya inmişti. Sizinki de oralara yakın bir yerde olabilir bide büyüdükçe aşağıya baskı daha çok yapıyor
Selcennnn tubimom hep aşağıdaydi ilk hamileliğim zaten son aya girince sadece ayaklarımda ödem oluştu 🥲
tubimom Selcennnn aynı benimki öyleydi ilki hatta bunda zayiflamissin diyo millet daha ödem de yok ikinci daha kolay diyorlar hep bakalım inşallah öyle olur ya
tubimom Sadem5434 benimki kendini ittiriyor böyle karnımın bur tarafi şişiyor. Bide kasik ağrısı sürekli var en baştan beri .
tubimom defnezumram sizde de adet sancisygibi sancı oluyor mu yalancı sancı boylemiydi ya unutmuşum herşeyi
defnezumram tubimom yok ben hiç sancılanmadm daha bilmiyorum nasıl bişey hatta kabızlık yaşamadığım için gaz sancısı bile çekmiyorum neredeyse