Neslihan_yml 16 da aslında netleşiyor valla çok ilginç ben daha bekliyim o zaman 16 da bile yanılma oluyorsa 13 de daha çok olur

Neslihan_yml aynen haklısınız ya doktorlar da özele gidiyorum o kadar para veriyoruz 10 dk da çıkıyorum odadan yani ne bilim hızlıca muayene yapıyorlar

Aaa122 Grafik almadım canım doktorum sonucun harika diye mesaj attı bana o yüzden beta hcg göremedim malesef 😂

Benim burada okuduğum yorumlarda en çok 12 13. Haftalarda kiz denilip sonradan erkek olması

Aaa122 hurafeye göre kız görünüyor 😄 sonuç ne zaman çıkacak ne zaman yaptırdınız testi. Benimki 1 haftada çıkmıştı

Aaa122 ilk hamieligimle ikinci her yönden farklı tiksintiler bulantilar hareket kabiliyeti yüzüm fiziğim aklınıza ne gelebilirse ama ikiside kız 🥰

mervesrhn16 herhalde bacak arasını boş görünce hemen kız diyorlar sonra da erkek oluyor bakalım şansımıza

dilaraRecep cinsiyetle alakası yok benim oğlum olucak hamileliğim o kadar zorlu geçti ki migren atakları ve kusma. O yüzden alakası yok

Aaa122 benim kızımda ikili taramada sonucum 30 çıkmış bu hamileligimde 53 çıkmış. Bence doğruluk payı yok 😄

Aaa122 ben de merak ettim valla 🙈😄en geç salı çıkar o zaman. Ben devlette yaptırdım 7. Günde çıkmıştı

Aaa122 12 haftalıkta kıza benziyor dedi 14 haftalıkta kesin erkek dedi değişiyor yanı çok erken söylediklerinde yanılma payı oluyor

Aaa122 o haftalarda doktor banada ilk bacak arası boş kız muhtemelen demişti 16.haftadan sonra erkek olduğunu öğrendik

Aaa122 banada o haftalarda erkek dedi 18 haftada kız bu gün detaylıda kız olduğunu öğrendim sağlıkla gelir inşallah 🙏