Neslihan_yml 16 da aslında netleşiyor valla çok ilginç ben daha bekliyim o zaman 16 da bile yanılma oluyorsa 13 de daha çok olur
Cinsiyet değişikliği
Aaa122 kesinlikle en net olanı bence detaylı ultrason
minikmucizeemaak ikili testi yaptırdıysanız free btcg sonucunuz kaç ben az önce attım
Neslihan_yml aynen haklısınız ya doktorlar da özele gidiyorum o kadar para veriyoruz 10 dk da çıkıyorum odadan yani ne bilim hızlıca muayene yapıyorlar
Aaa122 Grafik almadım canım doktorum sonucun harika diye mesaj attı bana o yüzden beta hcg göremedim malesef 😂
minikmucizeemaak ben e nabızdan buldum geçmiş tüm muayeneleri görebiliyorsunuz ya doktor atsa bile oraya düşmüyor mu herkesin
Benim burada okuduğum yorumlarda en çok 12 13. Haftalarda kiz denilip sonradan erkek olması
Aaa122 ilk hamieligimle ikinci her yönden farklı tiksintiler bulantilar hareket kabiliyeti yüzüm fiziğim aklınıza ne gelebilirse ama ikiside kız 🥰
mervesrhn16 herhalde bacak arasını boş görünce hemen kız diyorlar sonra da erkek oluyor bakalım şansımıza
dilaraRecep cinsiyetle alakası yok benim oğlum olucak hamileliğim o kadar zorlu geçti ki migren atakları ve kusma. O yüzden alakası yok
Aaa122 benim kızımda ikili taramada sonucum 30 çıkmış bu hamileligimde 53 çıkmış. Bence doğruluk payı yok 😄
Aaa122 12 haftalıkta kıza benziyor dedi 14 haftalıkta kesin erkek dedi değişiyor yanı çok erken söylediklerinde yanılma payı oluyor
Aaa122 o haftalarda doktor banada ilk bacak arası boş kız muhtemelen demişti 16.haftadan sonra erkek olduğunu öğrendik