leila1 newmom07 bende normal alması gerekeni almış dedi ama şöyle bir bakıyorum da hep 2 üzeri kilolar acaba insan ister istemez tereddüt ediyor, ama bir eve arkadaşımla görüştüm o da sıkıntı yok güzel diye söyledi hatta benek som haftalarda daha çok alır dedi. Şu nequikli süt karışımı yapayım diyorum bir de bakalım.
newmom07 leila1 yani burdakiler doktordan iyi bilecek değil ya, her bebek farklı her insan gibi.. bu arada dokotrum doçent ve perinatoloji. O iyi dediyse iyidir. Önemli olan şimdiki halleri, inşallah kilo almışlardır sağlıklı bir şekilde❤️
leila1 1kucukbaby sağolasın bacım bu akşam itibariyle başlıyorum çikolatalı süte inşallah bende de işe yarar
leila1 Zlyh3057 benim çok geç söylemeye başlamıştı. 14. Haftada ilk öğrenmiştim. Erken söyleyen varmı bilemiyorum
ikibaloglanannesi Ben bol bol kaşar ceviz yumurta et tavuk yeşil sebzeler kuruyemiş yedim ama bebeğim 37+0′da 2885 Gr doğdu🙂 Kilo meselesi genetik :) Sağlıkla gelsin minik 🧡🐝
Minikkoalam11 Tgcgkhn 3 senedir gittiğim kendi doktorum vardı ilk doğumumda da gittiğim başka şehre gitmiş bnde 1 aydır bu doktora gidiyorum aslında çokda önerdiler bu doktoru ama 4,5 gün geriden geliyor kilosu az falan diyince dert oldu içime
1asel-duru Nesguikli süt kefir yoğurt maden suyu ve meyve baya faydalı şeyler ıspanak bulgur pilavı tahin pekmez falan da kilo aldırır ben bunları yedim en son 35 haftada 2850 gramdi bir hafta önde gidiyor dedi doktor haftaya doğuyor nasipse şu an 37 haftada
Surpriz_Yumurta35 Noviceemomm ılk kızımda hucbırsey yiyemiyordum sadece geceleri peynırlı tost ve yeşil zeytın yedım ve maden suyu kızım 4100 gr dogdu
leila1 dilay_06 evet doktorda öyle dedi, bende zayıf doğmuşum mesela anneye benzer dedi artık hayırlısı