leila1 Noviceemomm beni burda bekleyim. 32. Hafta sadece 1500 gr olmuş 3 haftada 400 gr alabilmiş. Her gün muz ceviz süt kaşar peynir tüketiyorum ama yok yapı olarak zayıf bir çocuk olacak diyor doktorum. Canım sıkıldı resmen
Zehrabal1 Noviceemomm yoğurt, muz , kaşar , yumurta , maden suyu , ceviz ama bazı bebekler ne kadar yesende almıyor herkesin yapısı farklı
Youngmotherr Noviceemomm ben yememe rağmen 33+6 da 2062 gramdı genetik olarak zayıf özelliklere sahipseniz bebiş çok tosuncuk çıkamayabiliyor
newmom07 leila1 benimde 33+1 de 1700dü hemen hemen aynıyız. Doktorum kötü bir sey demedi mormal dedi. Kafana takma sende, sağlıklı olsunlarda🤲🏻
Ginger_ Noviceemomm benim de 35 +5 te 2400 dü pek kilo almıyor artık kırmızı et yememi söyledi doktorum kefir kaşar yumurta yememe rağmen hiç kilo almamış
lrem Bana da yazdıklarımı doktor söyledi 10 gün boyunca bunları ye kontrol edicem bebek kılo almısmı almamısmı dıye benımde 33+1 de 1930 gramdı
leila1 newmom07 bende normal alması gerekeni almış dedi ama şöyle bir bakıyorum da hep 2 üzeri kilolar acaba insan ister istemez tereddüt ediyor, ama bir eve arkadaşımla görüştüm o da sıkıntı yok güzel diye söyledi hatta benek som haftalarda daha çok alır dedi. Şu nequikli süt karışımı yapayım diyorum bir de bakalım.
Minikkoalam11 Noviceemomm 28+5 haftalığım dün kontrolde 4,5 gün geriden geliyor dedi doktorum bebeğin kilosuda 1200gr doktor bana yumurta peynir et balık keçiboynuzu pekmezi tüket dedi kilo alımı yavaş dedi böyle devam ederse 4,5 günlük gerilik artar gider dedi bnde sıkıntıya girdim kafama taktım iyice yememde iyi aslında ama anlamadım
Noviceemomm Minikkoalam11 niye geriden geliyor ki burdaki arkadaşların tavsiyelerini deneyin sizde faydası olur inşallah muzu çok duydum bende muz yemeye başlıcam bugünden itiraben haftaya kontrolde kaç olacak bakalım
Minikkoalam11 Noviceemomm beslenmemden dolayı dedi doktor geçen ayki kontrolümde normaldi geriden geliyor falan dememişti doktor dün öyle dedi muzu bnde duydum dünden beri günde bi tane yiyorum umarım faydası olur
Fatmayagiz Avakado, muz, ceviz, süt, kaşar peyniri, badem, fındık, kırmızı et, balık, baklagiller, dondurma
Dudu20- Noviceemomm kırmızı et kuruyemiş tüketin yememe içmeme çok dikkat etmedim sadece kırmızı eti fazla tükettim bugün kontrolde 37+0 3150 gram olmuş
leila1 1kucukbaby sağolasın bacım bu akşam itibariyle başlıyorum çikolatalı süte inşallah bende de işe yarar
Hamileanne Noviceemomm nesguit toz olanı süte karıştır iç o çok kilo yaptırıyor diğer kaşar muz vs fayda görmedim ben