Papatyahanimm Haticepltkaya 1156da kese gorunmuyor diye biliyorum. Suanki degerin 3 bin kusurmus kese gozukur. benim 6 kere kanamam oldu dusmedi.. bebek saglikli ise kanama olmasina ragmen dayaniyor . Takviye baslamana da sevindim. Rabbim kucagimizi bos birakmasin
Haticepltkaya Papatyahanimm ayyyy böyle güzel yorumlar bana umut oluyor okadar çok ağladımki göz kapaklarım bile şişti hep olumlu şeyler duymak görmek istiyorum Allah razı olsun
Haticepltkaya Papatyahanimm yani olmaması gerekiyor çünkü 12 sınde çatlatma oldum ilk beraberlik 14 haziranda olsun dedi doktor öyle işte
Papatyahanimm Haticepltkaya hani normal gebelik olsa kese neden gorunmuyor derdim ama her sey daha cok erken … 3 4 gun beklemelisin
Haticepltkaya Papatyahanimm inşallah öyle olur kanamam olmasa aslında keseyi dert etmem kanama dan dolayı korkuyorum
Hungry Çok dikkat et cnm ayakların havada uzan ben inanıyorum ki yarın keseyi göreceksin inşallah hiç bozma moralini 🌼🌹
Haticepltkaya Hungry Allah razı olsun güzel motivasyonlarınız için inşallah görürüm keseyi ve sağlıkla alırım kucağıma bebeğimi 🌸❤️
Papatyahanimm Haticepltkaya benim de 6 kere kanamam oldu. Hatta boyle bi kere de adet baslangici gibi cok kanamam oldu. Yiyecek rizki varsa inan bir sey olmuyor
Hungry Haticepltkaya âmin kuzum inşallah sağlıklı haberlerini alırsın herşey gönlünce olsun kötü düşünme 🌼🌹
Melekkgungorr Haticepltkaya çok geçmiş olsun canım üzülme güçlü ol geçecek hepsi geçiyor .. her şerde bir hayır vardır 🙏
Hungry Haticepltkaya üzülme tekrar denersin kuzum hakkında hayırlısı buymuş olmasaydi ama güçlü ol ileriyi düşün 🌼😊