Bebegimmmm12345 Kubrascioglu yani tabi onlar daha iyi biliyor. Belki bizim atlağdımız bişey var. Ama epidural doğumun prenses doğum oldugunu biliyorum. Spinal de omurgansan vuruyor iğneyi belin uyuşuyor.
Esracigdem Yildiz34 2 kere spinal anestezi oldum dogum yapmadım ama :) ikisinde de cok konforluydu. Hatta ilkini hissetmedim bile. İnsanlar bazen abartmayı seviyor mu acaba diyorum. Öyle acı eşiği yüksek biri de değilimdir.
Yildiz34 Esracigdem dogumoldu bitti benim pazartesi gunu, cok haklisin, gercekten insanlar abartiyormus. onu anladim.ne igne yaparken, nede sinrasinda abartildigi kadar degildi. Ama kolay da degildi
Merve171214 Yildiz34 20 ay önce spinal sezaryen oldum iğnenin yapıldığını dahi hissetmedim ki benim canım çok kıymetli ona rağmen hissetmedim
Melikegeyik Sezeryan doğumdan sonra ayağa kalkmak gerçekten anlatıldığı kadar zor mu birde karına bastiriyorlarmiş bunu uyuşukluk geçmeden yapmıyorlar mi pazartesi doğum var aklımda deli sorular.
Merve171214 Melikegeyik ben o kadar zorlanmadım bünyeyle alakalı bence benim doğum prenses gibiydi hiç ağrım sızım olmadı ilk yürüyüş biraz ağrılı oluyor ama dayanılmayacak gibi değil kendim kalkmıştım karına bir kez bastırdılar uyuşukluğum geçmemişti daha o da çok az acıdı abartıldığı gibi değildi
Yildiz34 Nermin1o majezik verdiler hastanede ve cikinca 3 gun fln daha kullandim.3 4 adet.ben de ona sasirdim, gebeyken be kullanilmqz majezik ama emzirirken kullandim