Zeynepciik ben bunun için havuç suyu çok faydalı diye okudum ama sen yine bir araştır canım bi yan etki vs durumu var mı bilmiyorum
23 24 haftalık arkadaşlar 🌸
Hoppala78 valla hava öyle sıcakki gerçekten içim yanıyor biraz da kansızlık var elim kolum kalkmıyor zorlanıyorum ev işi falan yaparken zaten bi kaç gündür hiçbişey yapamıyorum onun dışında çok şükür bi sıkıntı yok
Zeynepciik öyle demedi ama suyu az olduğu için öyle bir ihtimalden bahsetmiştir size de. Bunu bana detaylı ultrasonu yapan doktor söyledi. Suyu Cok az adam akıllı görüntüleyemiyorum bile dedi. Haftaya tekrar kendi doktoruma gideceğim. O zaman Doktorum net bir şey söyler.
Patiquin umarım düzelir sağ salim sağlıklı bir şekilde kucaklarımıza alırız
23+2 deyim.ellerde şişlik ve ağrı oluyor geceler. Dün gece yeni katılan ise sırtta ağrı 😊😊😊Rabbim herkesin evladını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Kızlar hareketlerini hergün hissediyormusunuz ben bugün hiç bir şekilde hissetmedim hareketlerini tedirgin oluyorum
Merhaba , bazı günler çok hareketli bazı günler hareketli olmayabilir cok ufak dokunmalar hissedebilirsiniz. Doktorum olabilir demişti.
Zeynepciik merhaba Su çok önemli içmeye gayret gösterin mideniz bulanırsa içine limon atın.
Tugbavepamuguuu ben hergün hissediyorum 23+3 yorgun olduğumda ayakta çok kalınca hissetmiyorum sadece
Hoppala78
24+0 haftalığız herşey güzel gidiyor çok şükür sadece çok sıcak bu bizi çok bunaltıyor
Sesssi bebeğiniz kızmı erkek mi kızlar aşağıda olur derler ama
Hoppala78 iyi gidiyor çok şükür bi sıkıntımız yok uyuyamıyorum sürekli uyanıyorum sadece sıcaktan. 🥹
3prensannesiii erkek 🙄
Anneyimkiben evet aynen
Zeynepciik detayli ultrasno girdiniz mi
Tugbavepamuguuu tatlı ye kahve iç canım hareketleniyor
Zeynepciik aarkadaşıma doktoru sürekli sol tarafına yatması gerektiğini ve günde en az 3 lt su tüketmesi gerektiğini söylemişti suyu azdı ama 38.haftaya kadar sonrasında hiç azalma olmadı