Sinemm Ertugrulum mide yanması yok onun dışında bebek hareketleri kasıklarda çok hissediliyor ve alttan çekiliyor gibi hissediyorum öyle 🙂
aasenamerve Ertugrulum 32. Haftamızda girdik hem de şimdi 33 deyiz. 😒 şiddetli sol kasık ağrısından uzandığım yerden yardımsız kalkamıyorum bazen rahmin aşağısında sızlamayı baskıyı saymıyorum bile. Ne kadar zormuş son zamanlar hayırlısıyla doğarlar inşallah 😊
OlgaArslan Ertugrulum sürekli kafasını aşağı doğru itiyo oturmayı özledim resmen o derece baskı yapıyo ki oturamıyorum artık
Vldn Sinemm ya bu alttan çekilme hissini bende yaşıyorum 35+2 yin yürürken sanki vajinadan sızı şekilde damar çekiliyo böyle elektirik çarpma hissi oluyo saniyelik biley senindemi öyle
Sinemm Vldn Aynen öyle cnm belki seninde kalana girmeye başlamıştır bebisin benim 36 haftada girmeye başladı o günden beri var bu sikayetim
Ertugrulum Sanki biri karnimin alt kismina kanca takmis asagi cekiyor gibi oluyor bana da cok acı vericii 😔
Sinemm Ertugrulum heh aynen öyle bebeğin bazı baskı yapıyor demekki böyle böyle açılma olur heralde dimi 🙂
Ertugrulum Sinemm canm esasen kontrolum yarin ama kanala girdiğini hissediyorum 1 haftadır karnim ust kismi asagi dustu ve cok afedersin gunde 3-4 kez lavabo çıkıyorum sanirim baski yapiyor
Ertugrulum aasenamerve o sizlama cok kotu ya dokunamıyorum bile sanki karnima tas dolu bi torba baglamisim da onu tasiyorum hayirlisiyla gelsinler insallah ben 38e yeni girdim senin erken girmis masallah 😊
Vldn Ertugrulum ay sormaya utandıgımdan yazamadm bende kabızlık sorunu var yıllardr ama bi haftadr gün aşırı lavbya çıkıyorum sizce baskımı yapıyor yani
aasenamerve Ertugrulum evet ben de hiç beklemiyordum 31. Haftada yola çıktı vardır bi hayır bekliyoruz bakalım 😊
Ertugrulum Sinemm idrari demiyorum canm o normalde bu baya bi anormal omru hayatimda ilk yani benim bebislerimiz gelişimini tamamlayıp en kisa zamanda gelsinler insallahhh oturamaz yatamaz oldum esim dalga geçiyor artik 😄
semabrcn elanur değil ama doğumu tetikler acil sezeryan vs olmak zorunda kalmayacaksanız doğumunuzu da başlatmak için ilişkiye girebilirsiniz
Cansel elanur doğrusu ben bugün ilk kez afedersiniz ilişkiye girerken çok baskı olduğunu hissettim ve çocuğu baya asagıda olduğu hissettim