umutkaplidunyam Yasoramazan bizi güzel kandırmışlar valla inanmak istedim bende ama 😁😁 bugün bütün inancımı yitirdim çok sıcak ya valla hamilelik çok zor bu sıcakt
Yasoramazan umutkaplidunyam ben hep diyordum ki 37 yi atlatıyım hemen gelir doğururum diyordum herkes öyle deme evrene öyle mesaj gönderme 😂 şimdi diyorum ki Allah’tan evrene öyle bir mesaj göndermişim baya kabul etmiş evren 😂 hala doğurmadım bu arada şafak 4 😂😂 umutkaplidunyam
irem01 umutkaplidunyam 😅😅 sağol canım. Bı gün önce kontrole gitmiştim 0 sancı çıktı ertesi gün doğdu sıpa 😅
edkrcy umutkaplidunyam 38+5 im çok hareketli olmama rağmen tık yok 😂 Normal istiyordum ama.malesef bugün çatı muayenesi oldum pelvis dar ve basık olduğu için 39+3 te sezeryan olucak nasipse
umutkaplidunyam edkrcy hadi ya valla hep normalden yanayım bende salı günü çatıya giricem çok dua ediyorum ama rabbim hayırlısını nasip etsin hepimize 🙏🏻 sağlıkla alırsın inşallah kucağına canım
edkrcy umutkaplidunyam Amin inşallah hepimize 🤲Tabi en önemlisi sağlıklı olmaları hakkınızda hayırlısı neyse o olsun inşallah gönlünüzce olur🤲🌸
umutkaplidunyam Symaaas içimizde kalsalar daha iyi dışarısı felaket haha😁 bidahaki cocugumu planlayıpta yapıcam
Minikbalpetegim umutkaplidunyam hahaha evet gaza geldik herkes öyle deyince heralde 🤷🏻♀️😂 ne gelen var ne giden 😄
Symaaas umutkaplidunyam ilki planlıydı 😀 kasıma geldi bu plansız en sıcakları çekicemm düşünün Adana sıcağı 😀
KLORAKHANIM Irem_Dkz31 evet isteyerek oldum, spinal oldum vesadece ilk kalkarken cok zorlandim sonrasi cok kolaydi taburcu oldum eve geldim dus alip nevresimimi degistirdim öyle girdim yataga, siz düşünün 😍ve sütüm de cok geldi emziriyorum
-Fatma anapanda12 aayni canm bnm de senin gibi şuan 35+4 ama 32 hafta ile uyumlu üç hafta geri de benide 37 de doğuma alcaklar bebeğim iki kilo çok stresliyim kuveze alırız dogasjya dediler ama bakalim