umutkaplidunyam Atss0000 genel olarak hep 39. hafta iyi bari bende beklemeye devam😁 Allah bağışlasın canım
KLORAKHANIM Irem_Dkz31 evet isteyerek oldum, spinal oldum vesadece ilk kalkarken cok zorlandim sonrasi cok kolaydi taburcu oldum eve geldim dus alip nevresimimi degistirdim öyle girdim yataga, siz düşünün 😍ve sütüm de cok geldi emziriyorum
Baharmom_ umutkaplidunyam yok ya kim dediyse yalan 35 ye çok şiddetli sancılarim vardı 36+1 de doğum yaptım hemde normal doğum Bol bol merdiven in çık
umutkaplidunyam Baharmom_ okadar yürüyüş yapıyorum ki anlatamam hamileligimin en başından beri bide bakalım nolcak baska tavsiyen varmı🙄
3Tospikannesi umutkaplidunyam ben kızımı 2009 da doğurdum 8.sy bitti 9.aya girdik doğdu (36.haftada) oğlum da erken geldi Bu da kız 31+4 olcaz yarın kasılma ve sancım var doktor ilki nasıl olursa diğerleri de öyle takip eder dedi ağustos başı bekleniyor bakalım sağlıkla gelsinler
umutkaplidunyam 3Tospikannesi maşallah ya rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏🏻 bende beklemedeyim
Dalklncebru aysh_23 aynı şekil de ben de iki haftam kaldı nasıl geçer bu zaman bilmiyorum sıcaktan kendim doğuracam az kaldı
cokkasmabeabi gulsahtky yok 5 yılı geçti bu olali 😂 bişey de yapmamıştım özellikle ama o gün bovling oynamaya gittim o mu etkiledi bilemiyorum 😁
Dhskn_ 40+3 sancılarımi çekmeme rağmen kızım bir türlü inmedi aşağı ve kiloluydu 💓🧿 sezaryen olmak zorunda kaldım . İkinci prensesim de zorunlu sezaryen 39 haftalık iken oldu. Sağlıklı güzel doğumlar diliyorum 🌹
Yasoramazan umutkaplidunyam 39+2 deyim canım hala gelmedi ağrımda açılmamda yok sıcaktan bizde perişan olduk artık 🤦♀️ ama kendi yerinde heralde gelmeye niyeti yok 😂 banada çok dediler kız çocuğu erken doğar diye ama yalan yani 😂
umutkaplidunyam Yasoramazan bizi güzel kandırmışlar valla inanmak istedim bende ama 😁😁 bugün bütün inancımı yitirdim çok sıcak ya valla hamilelik çok zor bu sıcakt
1prensesimm umutkaplidunyam idrar yolu enfeksiyonu vardı muhtemelen o yüzden oldu doktorum sebebini söylemedi cnm ben enfeksiyona bağladım