Rappunzell femme canım 7 haftalık hamileyim. Hiçbir kaşıntım yok aksine. Doktorum aradı korkmana gerek olan birşey yok bir iç hastalıklarına gir bakalım onlar ne diyecekler dedi. Doktora gitmeden önce güzel bir diyete girmeyi düşünüyorum. Tuz yağ şeker karbonhidrat gibi şeyleri kesip meyve sebzeyle besleneyim bir kaç hafta bakalım düşer diyorlar
femme Rappunzell belkide aldığın vitaminler yapiyor olabilir benim tüm ilaclarimi doktor kesmişti. Evet beslenme de çok önemli ama benim Şeker de vardı ben zaten diyer besleniyordum düşmedi yani sen dikkat et devamlı kan ver takıp de kal
Rappunzell femme çok şükür şekerde birşey çıkmadı. Günde oksapar iğne, coraspin hap ve iki kere folik asit sabah akşam olmak üzere alıyorum. Hafta da bir de d vitamini alıyorum.
femme Rappunzell belli olmuyor ki kuzum iste ney yapıyor bilemiyosun insallah kasintin olmaz ilerlemez çok kötü ve zor geceleri uyku uyumuyosun hersey haram oluyor yara bere içinde kalmistim
HaticeD HaticeD sende ciger yemişsin bende hamile olduğumu bilmeden ciger yemiştim ondan olduğunu düşünmüştük meyve yemiştim kış olduğu için greyfurt yemiştim her 1-2 dilim ben
Rappunzell HaticeD valla ayıptır söylemesi canım çekmişti birler olacağını düşünmediğimdem eşim ciğerdir götürdü gömdüm herşeyden 😂😂
Cigerekacankedituyu Rappunzell kız kızartma normal insanların da yükseltiyor 🤣 ciğer hamilelikte bu yüzden sakıncalı görünüyor, fazlaca a vitamini içeriyor, o da karaciğeri yoruyor. Değerleri yükseltiyor. Beslenmeni düzenlersen değerlerin de düşer 🤣
Rappunzell Cigerekacankedituyu ayy hadi inşallah bebeğim ya. Şimdiden başladım kendimi frenlemeye. Allahtan dur diyebiliyorum daha erken hamilelik diye 😂😂😂
HaticeD Rappunzell 1 hafta dikkat et yediklerine tekrar kan ver düşer diye tahmin ediyorum yağlı çok tüketme