Brl Bir sonraki randevularınız ne zaman kızlar benim daha 18 Aralık en son 17 Kasım’da gittim çok uzun değil mi sizce ?????😔😔😔
Gizemyunusduman Brl ben normalde 2 haftada bir gidiyorum kontrollere bir sonraki kontrolümde çarşamba günü bakalım kendini saklamazsa inşAllah cinsiyetini öğrenicez
Berkaytuana Biz de 12+2 yiz Haziran 19 doğum inşallah ama gelir mi Haziran 😍 kızıma kavuşmak istiyorum inşallah 😍
FHKK Brl 8+1 çok şükür hamile olduğumu bile hissetrirmiyor bebeğim ne kusma yaşadım nede bulantı. Cinsiyetini çok merak ediyorum bakalım herşeyin hayırlısı.
Gizemyunusduman Brl ilk 3 ayım çok kötüydü 10 kilo verdim mide bulantısından kusmaktan çok şükür 1 hafta sonra 4 aylık olucaz ve mide bulantılarım gittikçe azaldı. Doğumumuzda 4 haziran gözüküyo. Rabbim inşAllah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
Ftmatilgn Allahıma şükürler olsun hiç bulantım baş ağrım vs. olmadı 9+6 haftalığız bizde 25 Haziran doğum dedi doktorumız bakalım Allah kucağımıza almak nasib etsin hepimize 🤲🏻😇
Cansn Brl maalesef bulantılarım tekrardan başladı. Bir haftadır tekrar kusuyorum tam bitti artık o dönem derken başa sardık. 9 hafta 4 günlüğüm benim gibi olan başka arkadaşlar var mı 😔
Havva22 12+2 olduk şükür 😍 bugün kontrolden geldik kendini göstermedi doktorumun onca beklemesine rağmen:) halsizlik çok fazla var onun dışında iyiyiz :)
2cocuk2kopek Programa göre 12'yim doktora göre 12+4'üm doğum tarihi kafamı karıştırıyor sadece 😏 bayram çocuğu olacak bizimki. Sabah bulantılarım azaldı ama öğle ve akşam yediklerimden çok etkilenir oldumm😐