Ruyaninprensi Resmen kriz geçircem sıcaktan yerlerde yuvarlaniyorum hiç uyku uyumadım Diyarbakır resmen yandı bitti kül oldu bu nasıl bir sıcak
Neslihan5521 Bursa’dan selam geçe yüz bin defa sıcaktan yada tuvalete gitmekten uyuyamıyorum çok kötü ya sıcaklar eriyecem neredeyse gündüz ayrı gece ayrı sıcak 😢 rabbim yardımcımız olsun 🤲🏻🙏🏻
Canimucizem Rulina inanın klima bile kesmiyor beni ve 12sinden sonra İzmirde çöl sıcakları geliyormuş 50 dereceden bahsediyorlar aglicam valla sağlık ocağında ki ebe asla ama asla gündüz çıkma dedi
Sarahlg Aynı durumdayım Şanlıurfa’da 52 - 53 dereceleri görüyoruz gün içinde gece kalkıp duş almadan durulmuyor. Gercekten bu süreçte çok zor hamilelik Allah yardımcımız olsun 🤲🤦♀️
Havvaca Sıcak çatı ağrısı bebek gerim gerim geriliyo. Ne yatabiliyom ne kalkabiliyom.nefes almak mümkün değil iştah sıfır. Yok böyle bir şey anlamadım ben mi anormalim pervane ile geziyorum evde. 2 dk önünden kalkıp çise gidiyorum geri gelene kadar yüzüm boynun sırıl sıklam oluyo.
Dilek1903 000 Güneşe ateş edilen canım memleketim adanadan sıcak ne kelime ki 😂 duşa giriyorsun tamamen soğuk su ile yıkanamıyorsun şofben 1. Ayarda onlada yanıyorsun duştan çıkmadan geri terler mi insan ya geceleri zaten ayrı dert Allah hepimizin yardımcısı olsun
Pinklove 000 üfff sıcaktan bi tarafımızdan su döküldü artık. Yazı severim ama sıcağı da çekilmiyor be
000 Dilek1903 yaaaa hayırlısıyla doğmuş ne güzel Allahim anneli babalı sağlıklı hayırlı bir evlat olmasını nasip etsin inşallah 🧡🧡🤲
Pnrpnr_ 000 ahhh duygularıma tercüman olmuşsunuz Ayvalıkta yaşıyorum ben de geceler zehir oluyor, öyle bir terliyorum ki yastığım falan göl gibi oluyor, göbüş büyüdüğü için sağa sola dönmek ayrı bir zor, tuvalet için sürekli uyanmak da cabası 😞🥵