000 Allah’ımm çok sıcak bu saatte uyandım sıcak yüzünden uyuyamıyorum Allah yardımcımız olsun hiç sevmiyorum sıcakları çabuk geçse diye bakıyorum hamilelik biktim sıcaktan
ruya-s 000 ben de vallahi ne gece uyku ne gündüz uyku uyana uyana bi hal oluyorum çarpıntı kalp sıkışıklığı yapıyor resmen
Goksu_argum_1 000 gerçektende ya sıcaktan uyuyamıyorum dört gözle bekliyorum doğumu sırf şu sıcaktan terlemekten sıkıldıgim icin
Candy88 000 +1 sıcağa hiç dayanamıyorum psikolojim bozuluyor.. Her gece, her gece böyle uykusuzluk, sürekli terleme çok kötü..
000 ruya-s aşırı terliyorum yaa sürekli suyun altında durucam sanırım duşa girip çıkıyorum çıkana kadar yine aynı oluyorum
Canimucizem Rulina inanın klima bile kesmiyor beni ve 12sinden sonra İzmirde çöl sıcakları geliyormuş 50 dereceden bahsediyorlar aglicam valla sağlık ocağında ki ebe asla ama asla gündüz çıkma dedi
ruya-s Rulina aynen izmir vallahi ağlıyorum sıcaktan gün içinde klima açsan bi dert açmasan bi dert ne yapacağız bilmiyorum
Omermomm_ 000 oturup sinirden ağlayacaktım demin gerçekten hamileliğin kendisi zehir zaten oda yetmiyor gibi bu sıcak Allah sabır versin
kubraselcuk 000 pervane ile arkadaş olduk yok gram uyku yok kocam uyuyor valla sinirden tekme tokat dalasım geliyor adama 😅
000 kubraselcuk aynen onlar nasıl uyuyor anlamıyorum katiyen uyuyamıyorum uykumdan uyandırıyor sıcak 2 de insanmı uyanır ya yok geride uyuyamıyorum çok sıcak
defneveannesii_ 000 Ayy en son ağlıycaktım çok sıcak uyuyamıyorum diye diye 🥲 Bi de odada soğutucu fan var en son kademe açık ona rağmen duramadım 🥲 Halimi gören eşimle kalktık klimalı odaya transfer olduk az önce 😂 İzmirden bildiriyorum: MANASI YOK BU KADAR SICAĞIN….🥵🥵🥵
battaniyemkareli bende uyuyamıyorum, garip olansa hem sıcak hemde burnum tıkandı. alerji olmuşş gibiyim😂😂😂😂😂 hiç bi koşulda uyyamıyorum😂😂😂