10 temmuz için doktorum sezeryan günü verdi ama gün yaklaştıkça içimi bı korku kapliyo çok strese girdim doğunca ne yapicam nasıl baş edicem bilmiyorum . Ya iyi bı anne olamazsam düşüncesi hep aklıma geliyo bu durumu yaşayan oldumu ?

Kubrascioglu ayyyy sakın kendine bunu yapma . Bak sezeryan için bir fikrim yok normal doğum yaptım . Ama annelik ve doğum sonrası inan ki herşey zamanla yerine oturuyor . Ben lohusa depresyonuna girdim yani öylesine bile ağladıklarım oluyordu herşeye alınıyordum falan. Ay suan çok gülüyorum gerçekten neler yapmısım diye . Herşey çok güzel olucak dua et ve inan buna 🙂❤️

Kubrascioglu 23 günlük sezaryenli bir anneyim, ilk Bi hafta benim açımdan zordu, biraz yürümede oturup kalkma da zorlanıyorsun ama psikolojik açıdan çok zorlandım be, sütüm çok az geldi mamayla besledik, yetersiz hissettim her mama verdiklerinde ağladım😂 sonra alıştım şu an 23 gün oldu emzirip hemen mama veriyorum aç kalmasın diye, ne düşünsen geçiyor canım benim, hormanlarımız tavan, iki gün ağlar üçüncü gün güler yine ağlarsın lohusalıkda çok normal ama şunu asla unutma hepsi geçiyor bebeğinin o kokusunu alınca ve inan bana rabbim öyle Bi güç veriyor ki sen bile şaşırıyorsun bu küçük insana nasıl böyle bakabiliyorum diye 🌻

Kubrascioglu benimde yarın 16:00 da sezeryanım var. Çok korkuyorum. Bi anda karar aldık doktorumuz bize bıraktı. İri bi bebeğimiz var. Kafada büyük 39+2 yiz. Henüz kanala inmemiş bebek. Daha da beklersek kilo alımı artacak vs. Riskleri göze alamadım ve sezeryan kararı verdim 😔 kendimi normale hazırlamıştım böyle olunca inanılmaz üzüldüm sanki ne olacaksa😊 ama psikoloji bu yönde şuan. İnşallah güzel geçer yarın ameliyat 😔

Kubrascioglu o sizi hazırlıyor inanın sanki anne olarak doğmuşum dedim ondan öncesi yok size daha ilk günden yön veriyor siz onun meleğisiniz ❤️içinizi rahat tutun

Irane evet 25 nisanda sezeriyyan oldum bendede oyle bir korkular vardi amma indi iyi bir anne gibi hiss ediyorum kendimi