Sunshine__ Anonim3447 amin cümlemizden inşallah güzelim gidince beni de bilgilendirir misin ne dicek doktor merak ediyorum benim de ilk gebeliğim o yüzden soruyorum
Eslem-karaca Anonim3447 su idrar gibi olmuyormuş şeffaf ve kokusuz oluyormuş gebe okulundaki ebeler o şekilde tarif etmişti. Ama yine de içinizde şüphe varsa kontrol ettirmek en iyisi. Haberinizi bekliyoruz merakta bırakmayın bizi.
Nurr29 Seni korkutmak istemem ama annemde de suyu gelmişti gittik haftası erkendi doğuma girmek istemedi annem bebeğin kalp atışları düştü diye aldılar bence git hemen acile
Nhlhmz11 Anonim3447 doktora git , ben idrar sandım meğer kese delinmiş , 37 haftada kontrole gidince beni doğuma aldı .
Nhlhmz11 Anonim3447 benimde açıklığım yoktu , bekledigin her saat bebek için enfeksiyon riski demişti. Sızıntı şeklinde geliyordu su ara ara . Nasıl geri gönderdi ki doktor acaba 🙄 siz dikkatli olun yinede sürekli kontrol edin .çok geçmiş olsun 🙏
Anonim3447 Nhlhmz11 valla bende anlamadım alttan muayene oldum nts ve ultrason hiç birşey söylemedi doğru düzgün yarın sabah 8 de takipli olduğun doktora gel dedi
YaseminBatrk Anonim3447 suyu demekki az gelmiş . Riskli durum olsa göndermeler merak etme. Yarın sabha gene git gene bakarlar suyuna simdikine göre daha da azalma varsa duruma göre hareket ederler ama azalma yoksa gene eve gönderirler. Geçmiş olsun