Htc_snn Smyye0303 ben iki hafta sonra kontrole gidicem o kadar sabırsızım ki anlatamam doktorum 1 ay gelme dedi ama her hafta gitmek istiyorum 😅
canss_96 Bende tam 12 haftalığım dün doktora gittik 2’li tarama testi falan yaptırdık ultrasona girdik doktorum bana sordu benim tahminim kızdı doktoda baktı %60-%70 kız dedi ama kesin değil tabiki 1 ay sonra randevum var ı zaman tam belli olabilir belki😊
Afzv canss_96 Bende 12 de gittim tahminde bulundu 15 inde gitmem lazım ama sanırım 16 yı beklicem bekleyebilirsem 🌸🩷
Htc_snn Afzv ikinci gebeliğim bu ilkte 12+5 de öğrendim erkek dedi hep erkek dendi bunda 13de gel dedi doktor bekliyorum sabırsızlıkla
Znrbzkrt Smyye0303 10 haftalıkken bi tahminim var dedi ve bize de gösterdi fotoğrafını çekip babasına verdi buyrun çivisi diye🫣💙
Ekbln92 Bende 12 haftalık oldum. 9+6 da gitmiştim doktor daha cinsiyet organları tam oluşmadı dedi. Bi dahaki randevuda belli olur diye düşünüyorum 16-17 hastalıkken gideceğim.
Meryembozkurt46 Smyye0303 söylemeyi düşünüyorum cünkü 12 haftalık oluyor yarın benim oglumu 12+ 5 net erkek dedi öylede oldu