Smyye0303 Doktor cinsiyet tahmininde bulundumu sizinde merak ediyorum Ocak 2023 daha çok hangi cinsiyet doğacak 😅
Hnd3535 Smyye0303 bizim kontrol pazartesi ama söyleyeceğini pek sanmıyorum 12.haftaya girdik bakalm ne dcek.. kasıklarımda batma tarzı ağrı var şu bi kaç gündür sizde de oluyor mu?
Aslan10 Smyye0303 13 haftalık oluyorum yarın 11 hafta içindeyken erkeğe benziyor dediler bende erkek olduğunu düşünüyorum haftaya bakalım 14 haftalık olcaz gidişimde inşallah söyler devlette geç söylüyorlarmis daha çok ama umarım söylerler
Htc_snn Smyye0303 ben iki hafta sonra kontrole gidicem o kadar sabırsızım ki anlatamam doktorum 1 ay gelme dedi ama her hafta gitmek istiyorum 😅
Smyye0303 Hnd3535 dinlenmeye bak canım başlarda benimde olurdu ama sonra geçti. 12 haftalıksa da tahminde bulunun diyin benimde 2 hafta sonra belli olur dedi ama ben tahmin istedim kız dedi😅
Znrbzkrt Smyye0303 10 haftalıkken bi tahminim var dedi ve bize de gösterdi fotoğrafını çekip babasına verdi buyrun çivisi diye🫣💙
Esradenizz1 Smyye0303 benim doktor şuan söylesem yalnis olur umitlendirmek istemem dedi bir ay sonra gel söyleyeyim dedi israr ettim söylemedi kız erkek fark etmiyor sonuçta
Smyye0303 Hnd3535 bu tarz ağrı batma olabilir diye biliyorum bende şuan yok canım ya sadece arada bulantı karın ağrısı belki
Meryembozkurt46 Bende cumartesi gidecegim 12 haftalık olmuş oluyorum belli olurmu acaba oglumda 12 +5 di ögrenmiştim
Smyye0303 Meryembozkurt46 tahmin eder bence doktor canim bende ilk oğlumda 11 haftalık erkeğe benziyor dedi sonra hep erkek gitti buda 11 haftalık suan kız dedi tahmin olarak 😁sende de tahmin edin diye kesin demezler zaten😅
Meryembozkurt46 Smyye0303 söylemeyi düşünüyorum cünkü 12 haftalık oluyor yarın benim oglumu 12+ 5 net erkek dedi öylede oldu
AylaMete Ptesi gidicem ben de kısmetse şuan 11+5 umarım iyidir durumu umarim gosterir kendini de öğreniriz 🙃
Afzv AylaMete maşAllah kuzum şekerli bi şeyler ye lütfen çikolata falan sorun değil kuru üzüm kuru incir 🩷💕🩷
Smyye0303 Bbuusra maşallah baya kesin yani erken degilmi tahmin için acaba 11+4 de demesi😀ay gittinmi naptın ne dedi doktor kesin mi kiz
Smyye0303 Aslan10 inşallah söyler canim yq devlette hiç gitmedum ben valla cinsiyet için her gittiğimde bı olay olmuştu da 😅