sema_nur68 Dnzglsm_123 Ben de bu sebepten direk SGK’yı aradım. Bana 32 haftalıkken istediğin zaman alabilirsin dedi. Zaten mantıklı olanda bu. Hafta sonuna vs de gelebilir sonuçta. Tam 32+0 da alamayabiliriz. Sorun olmaz dediler
melekmommm sema_nur68 Gamzeli63 kızlar peki adet tarihine göre mi yoksa ultrasona göre mi 32 olmamız gerekiyor kafam karışıyor bu konuda 🤦🏻♀️
Gamzeli63 melekmommm canım sen kendin adet tarihini baz al doğum için cihazlarda farklılıklar olabiliyor ama raporu doktor cihaza bakarak verdiği için rapor için cihaz önemli yani ama bebisler bazen önde gittiği de oluyor geriden gelen de
sema_nur68 melekmommm onu da sordum da adet tarihi dedi. Mesela bizimkine 2 hafta önde gidiyo dediler. 30 haftalığım ama 32 haftalık kadarmış gelişimi. O zaman neye göre geleyim raporu almak için dedim. Gelişm önemli değil âdet tarihine göre geleceksin dediler
melekmommm Gamzeli63 işte bebek önde çıkıyor benim bu yüzden sordum ama ben adet tarihime göre almak istiyorum işim çok stresli 32 de hemen izne ayrılmak istiyorum artık. Şimdi bile zor gidiyorum sürekli rapor izin alarak ..
Gamzeli63 Çalışan anne adayları için kızlar eşim resmi dairede muhasebe memuru olduğu için bu kadar bilgim var doğum öncesi raporunu ne kadar geç alırsanız geri kalan haftaları doğum sonrasına eklettirebilirsiniz doktorunuza belirterek
Melekavsr Dnzglsm_123 ben 32+1 de aldım günün geçmesin dedi doktorum. Çalışamaz raporu alcaksan bence doktor farketmez
melekmommm sema_nur68 iyi bari ya bende öğrenmiş oldum canım benimkide önden gidiyordu👶🏻 hayırla sağlıkla kucağımıza alırız inşallah🤲🏻
Nazlpkts 32+6 da çalışabilir raporu aldım bende.. Hatta doktor 1 gün var diye direkt 33 yaptı. Bir problem olmaz sanırım.
Serra1 Ben 34 haftalıkken aldım bir problem olmadı. 32 de alsaydın daha iyi olurdu ama gecikmiş sayılmazsın 37 ye kadar alınabilir dedi SGK daki memur
Mrv2112 Dnzglsm_123 ben 32+4 de aldım Raporda zaten 32 yazıyor artı günleri rapor görmüyor problem olmuyor o yüzden hastane bu sekılde bılgılendırdı kendımde muhasebecıyım tecrübeyle sabıt ıcınızı rahat tutun