Dnzglsm_123 Çalışamaz raporu alacağım Ama doktorum 32+0 da yok. 32+4′te gözüküyor hastanede. Devlet takipliyim. 32+0.da aynı hastanede başka doktora aldım ama verir mi bilmiyorum daha önce ona gitmedim çünkü. Kendi doktorumu beklesem geç mi kalırım.
Hemsire27 Dnzglsm_123 33 e girmeden almam lazım diye biliyorum ben özele gidip 32+0 da çalışabilir aldım canım. Kendi doktorumdan almadm
sema_nur68 Dnzglsm_123 Ben de bu sebepten direk SGK’yı aradım. Bana 32 haftalıkken istediğin zaman alabilirsin dedi. Zaten mantıklı olanda bu. Hafta sonuna vs de gelebilir sonuçta. Tam 32+0 da alamayabiliriz. Sorun olmaz dediler
Melekavsr Dnzglsm_123 ben 32+1 de aldım günün geçmesin dedi doktorum. Çalışamaz raporu alcaksan bence doktor farketmez
Dnzglsm_123 Hemsire27 tam 32+0′da alman gerekiyor diyenler de var o yüzden emin olamıyorum. Kendi doktorumu beklesem geç mi kalırım diyorum
Asyaaammmm Doktorum bana 32+0 da gelmemi söyledi bir kaç kez gününü geçirme diye ama Bi sorun olur mu bir kaç gün geç alsan bilmiyorum
Gamzeli63 Asyaaammmm o gecen bir kaç gün doğumdan sonra sana +olarak döner canım çalışan biri olarak söylüyorum bende 32den sonra çalışır raporu alıp 37de mecburen almamız gerekiyor zaten biz istemesekte 37de çalışan olduğumuz için doktor bilirse çalıştığını mecburen verir
EzgiYtm 32+3 e kadar 32 hafta çalışabilir raporu veriliyor ama 32+4 gidersen sistem onu SGK gereği 33. Hafta olarak yuvarlıyor ve 33 haftalık raporu veriyor 16 hafta çıkacağın ücretli izinden 1 hafta kaybın olur o yüzden 32+3 ü geçirmeden gitmen gerekiyor
EzgiYtm Dnzglsm_123 yok hayır 16 haftalık çıkacağın ücretli iznin 15 haftaya düşüyor 1 hafta zaman kaybın olmuş olur