meliketprk selingnyy evet bende ege yaşamda takipliyim. Doktorum Merve Durmuş. Ben çok memnunum çok ilgili ve anlayışlı bir doktor 😊
moms3514 meliketprk bende ege yaşamda Ulviyya hanım takipliyim ama merve hanıma geçmek istiyorum dolu diyorlar
meliketprk BirVeraAnnesi35 şimdi yeni zam gelmiş üç gün önce gittim muayene ücreti 465 tl dogum ücreti 17bin tl olmuş
AynurHuseyin Tkdkmk-09 tamamda öyle fiyat veremezki nasıl fiyat vermek o sabit fiyatı var onların ben sorduğumda 11.200 dedi mesela çarşamba günü ama zam gelecek dedi 18-20 bin arası diyemez öyle çok saçma adamına göre mi para alıyorlar
selingnyy meliketprk Hastane nasıl peki? Çok fazla olumsuz yorum var,gerek personelleri gerekse temizliği konusunda 🫣Herkes doktorlarından memnun hastaneden memnun olana denk gelemedim ben henüz
Prensess35e Pinar4588 hem sezaryen hem normal doğum fiyatı canım Maalesef canım suda doğum fiyatını hiç bilmiyorum öğrenirsen banada haber verirsen sevinirim
Pinar4588 Prensess35e Hımmm anladım teşekkür ederim canım🤗Bende Manisadayım doktorum grand medical ile anlaşmalı. Neredeyse aynı fiyata geliyormuş İzmirle. Suda doğum daha mı kolaydır iyidir görünce merak ettim Arada çok fiyat farkı var mıdır diye🙈 38+2 oldum artık geldi gelecek bizim oğlan değiştiremem heralde hastane doktor falan benimki merak işte 🤪öğrenirsem söylerim tabi 😁
mikmik_ Koalammm evet evet, Acıbadem sağlık sigortam var ama 38.500₺ ye kadar karşılıyor maalesef, muayene vs ile ucu ucuna yetecek gibi görünüyor ama bakalım inşallah yeter🙏🏼
Koalammm mikmik_ inşallah yeter canım o zmn 🙏🌼valla fiyatlara sürekli zam geliyor trendyolda bebek için alacklrm vardı bir kaç bişi onlara bile hep zam gelmiş artmış fiyatları
4835 Sağlık sigortam var medicana hastanesine gidiyorum iyi ki sigorta yaptırmışım diyorum fiyatları duyunca
Elis-im Maviev35 Bende oraya gidiyorum. Bu gün oradaydım fiyat güncwllenmiş:( muayene 740tl oda sigortaya.