TuqbaArslan Prensess35e yani doktorumla birlikte belki o kadar olur öbür türlüsü yandik🥺🫣🫣 Bi arayıp sorcam
Gmztnlp Hakahy doğum 25 olması lazım muayenede 750 tl civarı benim sağlık sigortam var hiçbirini ödemiyorum
Limeekce 2Mom2 merhaba bende ceysu hanıma gideceğim de 32 haftayım yeni başlayacağım memnun musunuz ve size doğum ücreti ne kadar dedi çok yüksekse boşuna gitmeyeyim bi de fiyata neler dahil
Dusenerler Gkee nst 500 mu olmuuus 😭😭 peki doktor mecbur diyor mu sanki doktorumuz aynıydı sizinle arzu hanımdı demi
Dusenerler Gkee yani nst ye kesin gir diyor mu arzu hanım. Yoksa gerek görürse mi gir diyor. Bir de kaçıncı hafta da başladı nst
Handan04 Ben medical pointe gidiyorum rekor muayene ücreti yle ben öndeyim 1800 tl malesef bir daha gitmeyi düşünmüyorum artık çünkü iki ayda bir fiyat aşırı yukseltiyorlar resmen kaziklaniyoruz 🤯😡🤬
Busekose sultanireem hastaneden ve doktorunuzdan memnun musunuz dışarıdan gelicem ve hastane hakkında pek fikrim yok 🙏
flower91 Esrac96 Ben 25 bin TL’ye doğum sigortası yaptırdım. 9 muayene hakkı ve doğumu kapsıyor. Medicana Hastanesi
Aysensrkan flower91 ay sigorta bile 25 bin mi olmuş 7ye yaptırmıştım hamile kalmadan önce siz hamileyken falan mı yaptırdınız