Gmztnlp Hakahy doğum 25 olması lazım muayenede 750 tl civarı benim sağlık sigortam var hiçbirini ödemiyorum
canss_96 Can hastanesi-Özden Varol özel sigortam olduğu için ben fark 15 tl veriyorum ama muayneye gittiğimde duyduğum kadarıyla 600-850 arası tam fiyat bilmiyorum doğumla ilgili daha ücret konuşmadım çünkü daha çok başındayım 12. Haftam 😊
Ehaseki _mom3503 2 katına çıkartmışlar el insaf. Bayram öncesi detaylı ultrasonum vardı telefon da 2000 TL dediler gittiğim de 3100 TL zam geldi dediler. Bende ben randevu alırken bu fiyat verilmedi diyip diretip 2140 TL bu işi hallettim
Aysuturkay sultanireem valla bende görünce çok sevindim aynı günde olmamıza 💃 aslında çok hareketli bir bebek ultrasonda vs doktor hatta erkek olabilir bu kadar hareketliliğe demişti ama kızımız olucak Allahın izniyle 😍 göbek bölgemde yağlanmadan dolayı mı daha net hissetmiyorum acaba 72 kilo ile hamile kaldım çünkü çok kilo aldım evlenince veremedim 😂
sultanireem Aysuturkay ayy 🥹🥹sağlıkla doğsun kızımız 🧿 bizimki oğlan olucak belki o farkıda vardır erkek çocuğu doğduğunda bile yerinde durmuyo anasının karnında mı rahat durcak 😂 belki kilo farlıda olabilir ben 55le hamile kaldım şu an 60 oldum topalak bi göbişim var şimdiden 😂 nerede oturuyosun
Aysuturkay sultanireem ayyyy sağlıkla gelsin inşallah oğluşun 🧿 çok hareketli olurmuş erkek bebekler 🧿 bence zayıf olmanında etkisi vardır hep oğlana almışsın kiloyu maşallah size 🧿 mendereste oturuyorum, sen nerde oturuyorsun
defneveannesii_ İzmir Medicana Hastanesi / cüneyt eftal taner’e gidiyorum. Muayene 1.250 TL, doğum 25 bin ya da 30’a yükselmiş 😬
TuqbaArslan Prensess35e ne zaman sordunuz fiyatı doktorunuz orada mi bende dışarıdan doktorla dogum icin gelicem nisan ayında hastane 12.000 demişlerdi bu kadar arttı mı yaa
Prensess35e TuqbaArslan benim doktorum orda Yeni zamlar yapılmış yeni zamla birlikte o fiyat maalesef 2 hafta önce sormuştum ben Sizin doktorunuz farklı belki bu kadar tutmaz
mikmik_ Esrac96 Medicana, Cüneyt Eftal Taner’e gidiyorum. Muayene 1250₺ doğum 31500₺ olmuş yeni🫠 sağlık sigortam var ama bakalım bu artışlarla teminatım yetecek mi🫠🫠
Koalammm mikmik_ canım policen yüzde yüz limitsiz karşılıyorsa ücret odemezsin benimde sağlık sigortam var yüzde yüz limitsiz karşılıyor. Medicana gidiyorum bende ilk gttgmde konuşmuştum sorun çıkar mı felan diye çıkmaz demişlerdi çünkü doğum ücretini karşılıyor. policende ne yazıyor yüzde kaçını karşılıyor felan diye ona bak 🌼
TuqbaArslan Prensess35e yani doktorumla birlikte belki o kadar olur öbür türlüsü yandik🥺🫣🫣 Bi arayıp sorcam