Hgmom1 canım sana 4.yildan yazıyorum seni çok iyi anlıyorum ilk gittiğim doktorda bana demişti daha senin yumurtan bile catlamiyor oluşmuyor imkansız tüp bebek diye yıkılmıştım ve psikolojik olarak hep o kafama yerleşti polikistik çözümsüz bir şey değil liseden beri uğraşıyorum 29yasindayim ve çok şükür rabbim nasip etti çözümsüz hiç bir şey yok sana tek tavsiyem o iğneleri vurulma bende denedim emin ol ama insanı çok yıpratıyor birebir hamilelik hormonu yükleniyor 13.gun boyunca öyle hissediyorsun o negatif görmek çok dibe çekiyor sayısız negatif görmüş biri olarak diyorum bunu öncellikle sağlığın açısından bu durumun üstüne git nedenini bul mesela benim şekerim varmış bu tetikliyormus önce onu tedavi ettik sonra beslenme paketli gıdayı bırakma ile aylar sonra artık normaldim ve bana denilen artık sağlıklı bir insan nasılsa öylesin demişlerdi hayatımda ilk defa yumurtalama ağrısı yaşadım hatta öyle bir boyuttaydi ki sağ da mı sol taraftami hissediyordum bunu yaşayamayan insana mucize gibi geliyor inan hepsi gecicek rabbim çok büyük unutma çözümsüz bir şey yok Allah’ın izni ile🤍