2oglus dnzasl en üstteki sanki pik gibi ama emin de olamadım ikisininde tam koyu olması lazım bence sen yapmaya devam et benimde 7. Ve 8. Günlerde boyleydi 9 ve 10 da silik çıktı çatlama oldu sandım ama 11de pik gördüm
kalorisizpatates mombarbie_ kızlar dün silikleştiği için bugün tekrar yaptım önce suya dikkat etmeden yaptım silik çıktı şimdi de suya dikkat ederek yaptım kopkoyu oldu tesadüf müdür doğru mu gösteriyordur bilmiyorum ama uygulama da yumurtlama gösteriyor @mombarbie_ @MelodyFairy @Anneoluyorumm00 @eliftoo @Kivircikkuala
eliftoo kalorisizpatates baya baya pik olmuş canım test yapmaya da devam et kaç gün sürecek öğrenmek için
mombarbie_ kalorisizpatates doğru pik olmuş canım sıvı alımına dikkat etmek gerekir tabi uygulamadaki tarihleri çok kale almamak lazım herkeste tutmuyor
gizemnr98 MelodyFairy canım seninle aynı zamanda ovulasyona başlamıştık batlarımızda aynıydı ne durumdasın merak ettim ben hcg testleri yapmaya başladım ama negatif çıkıyor şuan hep
Kivircikkuala kalorisizpatates hangi günleri değerlendirdin kuzum ben 7.9.10.13.14.16 günlerini değerlendirdim tabi 16 sınfan öncekiler önemsizdi hiç yatmadım bile 😃
kalorisizpatates Kivircikkuala 7,9,10,12 değerlendirdim iki gün daha değerlendirmeyi düşünüyorum ama bu da çok yordu 4 Aydır korunmuyoruz ama hiç bu kadar değerlendirmemiştim inşallah hakkımızda hayırlısı olur☺️
kalorisizpatates Kivircikkuala benim adet 4 Temmuz başladı bir sonraki adet 29 Temmuz bakalım bunda olacak mı 😅 ne kadar yorucu bir süreçmiş böyle olacağını bilsem evlenir evlenmez denerdim🤦🏻♀️😅
Kivircikkuala kalorisizpatates bol bol yap valla ben neler denemedim 3-2 denedim gün aşırı denedim 2 günde 1 denedim olmadı bende artık oldukça yapıyorum 😃