eliftoo Kivircikkuala benimde günden güne koyulaştı iki güne pik olur umarım. Ben en son dün ovülasyon testi yaptım silik çıktı baya devam etmicem o yüzden test yapmaya
Anneoluyorumm00 Kivircikkuala benimde 29 la 30 temmuz 6 gün oldu adetten çıkalı bu hafta işlerden dolayı hiç ilişik olmadı pazar günüde yumurtlama günüm cumartesi yada Pazar gününün degerniderceğiz bakalım olur mu bilmem çok umutsuzum bu ay bakalım
Kivircikkuala Anneoluyorumm00 kuzum her ay değişiyor yumurtlama günümüz sen rastgele yap 2-3 günde bir
Anneoluyorumm00 Kivircikkuala aynen canım değişiyor valla sağol canım Allah’ım nasip etsin isteyen herkes inşallah 🌸
Kivircikkuala Kızlar bugün 16.gün @mombarbie_ @MelodyFairy @Anneoluyorumm00 @kalorisizpatates @eliftoo
Anneoluyorumm00 Kivircikkuala canım testleri yapmaya devam et ilişkiyede tabi ya bu gündür yumrtlaman yada yarın olabilir benim geçen ay böyle çıkmıştı bende bu gün yumrtlama günü dedim herhalde o gün ilişki oldu ertesi gün baktım daha koyu olmuştu devam canım
kalorisizpatates mombarbie_ kızlar dün silikleştiği için bugün tekrar yaptım önce suya dikkat etmeden yaptım silik çıktı şimdi de suya dikkat ederek yaptım kopkoyu oldu tesadüf müdür doğru mu gösteriyordur bilmiyorum ama uygulama da yumurtlama gösteriyor @mombarbie_ @MelodyFairy @Anneoluyorumm00 @eliftoo @Kivircikkuala
eliftoo Kivircikkuala evet yapmaya devam et canım yaklaşmış görünüyor, adet öncesi yumurtlayıp hamile kalanı okudum geçen Allah ol dediği zaman oluyo kendini demoralize etme lütfen
dnzasl @Kivircikkuala @2oglus Merhaba kızlar çatlama olmuş mu sizce? T çizgisi C den koyu olmadı hiç o yüzden emin olamadım.Testin markası prodoctor.
2oglus dnzasl en üstteki sanki pik gibi ama emin de olamadım ikisininde tam koyu olması lazım bence sen yapmaya devam et benimde 7. Ve 8. Günlerde boyleydi 9 ve 10 da silik çıktı çatlama oldu sandım ama 11de pik gördüm